7
Mayıs
2024
Salı
İSTANBUL

Gencay Çakıcı: 'abim 14 kilo zayıfladı'

Avusturya’da tutuklu olarak bulunan Alaattin Çakıcı’yı ziyaret eden Gencay Çakıcı, "Ağabeyimin moralini gayet iyi buldum. Daha önce 110 kilo olan ağabeyim, 14 kilo zayıfladı. Her gün sadece bir Türk gazetesi okuyor ve bir de Almanca yayın yapan TV izliyor. Şu an için kendisini çok iyi gördüm. Sadece şekeri var. Şekerinin dışında herhangi bir rahatsızlığı yok" dedi.


Gencay Çakıcı, Türkiye’deki yerel ve görsel basının Alaattin Çakıcı hakkında yanlış bilgiler verdiğini belirtirken, "Türkiye’deki yerel ve görsel basın ağabeyim hakkında yanlış bilgiler aktarıyor. ’Siroza yakalandı’ diyorlar. Ağabeyimin sağlık durumu gayet iyi. Kendisinde sadece şeker hastalığı var. Türkiye’den 2-3 adet kitap sipariş etti. Kitap okuyor. Avukatları ağabeyimi 2-3 saatte bir ziyaret ediyor. Benim ise haftada 2 gün ziyaret hakkım var. Ziyaret süresi olarak da buradaki prosedüre göre 15 dakika görüşebiliyorum" diye konuştu.


Şu anda ağabeyinin 2 tane Avusturyalı avukatı olduğunu kaydeden Gencay Çakıcı, "Avusturya’da kendisini Avusturyalı 2 avukat savunuyor. Bunun yanında Türkiye’de de avukatı Şeyda Yıldırım. Burada adli tatil olduğu için, inşallah 1 ay içinde temaslar başlayacak. Hakkında hayırlısı ne ise o olur" şeklinde konuştu.

kenthaber
Yayın Tarihi : 6 Eylül 2004 Pazartesi 17:26:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?