4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Gençlerin hız merakı ölüm getirdi

Kartal'da içinde 5 gencin bulunduğu otomobilin aşırı hız ve ışık ihlali yapması sonucu meydana gelen kazada, 1'i hayatını kaybederken, biri ağır 4 kişi yaralandı. Kamyonetin altına girerek hurdaya dönen araçtan yaralı çıkarılan genç kızın yoğun bakımdaki tedavisinin sürdüğü belirtildi. 

Alınan bilgiye göre kaza, Kartal Sahil Yolu Kumcular mevkiinde meydana geldi. Aydın Deniz yönetimindeki 34 VD 5422 plakalı otomobil iddiaya göre, çok süratli bir şekilde seyir halinde giderken kırmızı ışıkta geçti. Otomobil, bu sırada Kumcular'da şantiyeye giriş yapmak üzere hareket halinde olan ve sürücüsünün ismi henüz öğrenilemeyen 41 UD 704 plakalı kamyonla çarpıştı. Meydana gelen kazada 5 gencin içinde bulunduğu araç hurdaya dönerken, otomobilde can pazarı yaşandı. Araç içerisinde sıkışan gençler olay yerine gelen itfaiye ekipleri ve çevredeki vatandaşlar tarafından güçlükle çıkarılabildi. Kazada yaralanan araç şoförü A.D. ile N.Ö., S.A., K.A. ve E.Y. ambulanslarla Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak yaralılardan A.D. tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Korkunç kazada yaralı olarak kurtulan S.A.'nın da yoğun bakımda yaşam savaşı verdiği öğrenildi. 

Olayın ardından bir görgü tanığı bir kişi, "Otomobil sürücüsü çok süratli geliyordu. Hızını bilmiyorum ama çok süratliydi. Burada kamyonla çarpıştı ve kamyonun altına girdi" dedi. 

Korkunç kaza, yaralıları hastaneye kaldıran sağlık ekiplerinin ambulansın içerisindeki kanları temizlemesiyle gözler önüne serildi. Elinde pas pas bulunan ambulans görevlisi gençlerin yaralanmasıyla kan gölüne dönen ambulansı güçlükle temizledi. Öte yandan kazanın ardından kamyon sürücüsü gözaltına alındı. Yetkililer olayla ilgili başlatılan soruşturmanın sürdürüldüğünü belirtti.

.
Yayın Tarihi : 12 Mayıs 2008 Pazartesi 11:05:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?