4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Gençlerin son macerası

İstanbul'da, Arnavutköy'e bağlı Balaban Köyü'ne giderek Terkos gölüne balık avlamak isteyen 6 gençten 4'ü kayboldu. Yapılan aramalarda bir kişinin cesedi bulundu.

Yeşillikler içindeki Terkos gölüne giderek balık tutmak isteyen 6 genç, 2 fiber tekne kiraladı. 2 genç bir tekneye, Yusuf, Hasan ve Şevket Yıldırım ile Yasin Bacak diğer tekneye binerek açıldı. Saat 16.00 sıralarında birbirlerinden ayrılan iki tekneden içinde 4 kişinin bulunduğu tekne ortadan kayboldu.

Sahile dönen 2 genç, arkadaşlarından haber gelmeyince önce yakınlarına sonra da jandarmaya haber verdi. Yoğun sise rağmen geceyarısı bölgeye helikopter gönderen jandarma ekipleri, zodyak botlarla da aramayı sürdürdü. Ancak gençlerin izine rastlanmadı. Kaybolan gençlerin yakınları ise sahile akın etti.

Bu arada görüntü almak isteyen basın mensuplarına saldıran kaybolan gençlerin aykınları jandarma ekipleri tarafından güçlükle önlendi. Gündüz yapılan arama çalışmalarında Yusuf Yıldırım'ın cesedine ulaşıldı. Hasan ve Şevket Yıldırım ile bugün askere gideceği öğrenilen Yasin Bacak'ı bulmak için arama çalışmaları sürüyor.

Habertürk
Yayın Tarihi : 9 Kasım 2011 Çarşamba 14:18:51
Güncelleme :9 Kasım 2011 Çarşamba 14:20:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?