7
Mayıs
2024
Salı
İSTANBUL

Genel müdürlük koltuğunu kaptı

KÜÇÜK RESSAM FİNANSBANK GENEL MÜDÜRLÜK KOLTUĞUNU KAPTI

Finansbank tarafından kurulan ClubFinans Xclusive, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesi ile bir resim yarışması düzenledi. ClubFinans Xclusive müşterilerinin çocukları arasında bu yıl ilk kez gerçekleştirilen "Aile" konulu resim yarışmasının ödül töreni Finansbank Genel Müdürlük binasında yapıldı.

Yarışmanın birincisi ve ikincisine ödüllerini Finansbank Genel Müdürü Temel Güzeloğlu'nun verdiği törende, yarışmanın birincisi Nisan Eren Konyar genel müdürlük koltuğuna oturdu. Büyüyünce ressam ve müzisyen olmak istediğini belirten küçük Nisan, bir şirketin Genel Müdürü olsa ilk işinin daha çok okul yaptırmak olacağını söyledi.

Törende konuşan Finansbank Genel Müdürü Temel Güzeloğlu, "Finansbank olarak, ClubFinans Xclusive çocuklarının dünyalarına renkli bir pencere açmak, çocuklara yönelik eğlenceli bir etkinlik yapmak istedik. Malum biz bankacılar sıkıcı işler yapıyor, sürekli rakamlarla uğraşıyoruz. 23 Nisan vesilesi ile gerçekleştirdiğimiz bu yarışma hepimize neşe kattı. Jüri üyelerimizin gelen resimleri değerlendirirken epeyce zorlandığını biliyorum. Yaşlarının ötesinde çizgilere ve görüşlere sahip olan çocuklarımızı yürekten tebrik ediyorum" dedi.

Jüri üyeliğini ünlü ressam İsmail Acar, Nuran Terzioğlu (Galeri Apel Yöneticisi), Ömer Aras (Finansbank Yönetim Kurulu Başkanı) ve Lale Maro'nun (Bilgi Teknoloji'lerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı) yaptığı yarışmada 8 yaşındaki Nisan Eren Konyar birinci, 9 yaşındaki Göksü Bakır'ı ikinci ve 10 yaşındaki Selin Şentürk üçüncü oldu.

Yarışmanın birincisi Eurodisney tatili ile ödüllendirilirken, ikinciye Playstation III, üçüncüye ise Ipod Shuffle hediye edildi.

KÜÇÜK RESSAM FİNANSBANK GENEL MÜDÜRLÜK KOLTUĞUNU KAPTI
İHA
Yayın Tarihi : 23 Nisan 2010 Cuma 10:00:04
Güncelleme :23 Nisan 2010 Cuma 11:20:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?