3
Mayıs
2024
Cuma
İSTANBUL

Gişelerde eylem günü

Köprüde iş yavaşlatma eylemi var!
Köprü ve otoyol gişelerinde bugün iş yavaşlatma eylemi yapılacak. Görevliler, Kurtköy ve Mahmutbey gişeleri ile Fatih Köprüsü'nde 2'şer saat çalışmayacak.

Gişelerde eylem günü

Sürücüler dikkat! Yapı-Yol Sen, bugün İstanbul'da Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ile Kurtköy ve Mahmutbey gişelerinde 2'şer saat iş yavaşlatacak.

KESK'e bağlı Yapı-Yol Sen üyeleri, bugün Bayındırlık Bakanlığı'na bağlı işyerleri ile köprü ve otoyollarda eylem yapacak. Sendika üyeleri, ülke genelinde Tapu ve Kadastro Müdürlükleri, Bayındırlık İl Müdürlükleri ve İller Bankası'nda iş bırakacak. Köprü ve otoyollarda ise iş yavaşlatılacak. İş yavaşlatma eyleminin özellikle İstanbul'da etkili olması bekleniyor.

İşte sendikanın talepleri
İstanbul'da Kurtköy gişelerinde 10.00- 12.00, Mahmutbey gişelerinde 12.00-14.00, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde 14.00- 16.00 saatleri arasında iş yavaşlatılacak. Sendika üyelerinin taleplerinden bazıları şöyle: "Ücretler iyileştirilsin. Köprü ve otoyollar özelleştirilmesin ve ücretsiz olsun. Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Yasa Tasarısı geri çekilsin."

Ajanslar
Yayın Tarihi : 12 Mart 2008 Çarşamba 07:37:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?