3
Mayıs
2024
Cuma
İSTANBUL

'gnçtrkcll' "En İyi Marka" seçildi

Türkiye'nin önde gelen iletişim ve teknoloji şirketlerinden Turkcell'in gençlik kulübü "gnçtrkcll", telekomünikasyon sektörünün en prestijli organizasyonlarından Dünya İletişim Ödülleri (World Communication Awards/ WCA) jürisi tarafından "En İyi Marka" dalında birinciliğe layık görüldü. 

Verilen bilgiye göre dünyanın önde gelen iletişim şirketlerinin katıldığı yarışmanın sonuçları, Londra Hilton Park Lane Oteli'nde düzenlenen törenle açıklandı. Törende konuşan Turkcell Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Lale Saral Develioğlu, "Turkcell'in ve Türkiye'nin adını yurtdışında böyle bir ödülle duyurduğumuz için gururluyuz. gnçtrkcll 15 milyon üyesiyle Türkiye'nin en büyük gençlik kulübü haline geldi. gnçtrkcll'le, gençlerin beklentileri ve ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak onlara özel bir faydalar dünyası sunuyoruz. Bu ödül güzel bir ekip çalışmasının ve yaptığımız çalışmalara fikirleriyle yön veren üyelerimizin eseridir" dedi. 

WCA'nın 10 yıldır düzenlediği ve bu yıl 14 dalda "en iyileri" seçtiği Dünya İletişim Ödülleri'nde, Turkcell, "En İyi Marka" dalında "gnçtrkcll", "En İyi Yeni Servis" dalında "İştePosta" ve "En İyi İçerik Sağlayıcı" dalında da "SMS'le Hastane Randevusu Alma" uygulamalarıyla finale kaldı.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Kasım 2008 Pazar 12:55:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?