4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Gol Kralı'na MHP'den adaylık teklifi

Ünlü futbolcu ve eski Avrupa gol kralı Tanju Çolak, MHP'den kendisine Bakırköy veya Kadıköy Belediye Başkanlığı için adaylık teklifi geldiğini söyledi.

29 Mart'ta gerçekleştirilecek yerel seçimler için Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı İhsan Barutçu'nun daveti üzerine bu hafta içerisinde görüşme yaptıklarını belirten Tanju Çolak, kendisine Bakırköy veya Kadıköy Belediye Başkanlığı adayı olması için teklif sunulduğunu kaydetti.

Teklif karşısında şaşırdığını ve mutlu olduğunu dile getiren Çolak, "Ani gelen bir teklif. Şuan düşünüyorum. Spor mu, siyaset mi, diye. Acele etmiyorum. Ailem, dostlarım ve büyüklerimle konuyu paylaşacağım. Önümüzdeki günlerde ona göre bir karar vereceğim" dedi.

MHP İstanbul İl Başkanı İhsan Barutçu, Tanju Çolak'la görüşmelerinin olduğunu ve belediye başkanlığı adaylığı için teklif sunduklarını söyledi. Spor camiasından da Türkiye'ye hizmet etmiş başarılı insanlarla görüşmeler yaptıklarını ifade eden Barutçu, "Çolak'ın başkanlık için evet demesi halinde, Kadıköy veya Bakırköy Belediye Başkan adayı olarak göstereceğiz. Tanju Çolak süre istedi. Önümüzdeki günlerde yeni bir görüşme daha yapacağız" diye konuştu.

Barutçu, Çolak'ın tekliflerini müspet karşıladığını da sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Aralık 2008 Cuma 20:52:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
yunus emre çınaroğlu IP: 85.107.142.xxx Tarih : 20.12.2008 18:33:58

TANJU ÇOLAK;SENİ ŞARKICI OLARAK BİLİYORUZ ŞİMDİDE GOL KRALI OLDUN TEBRİKLER