30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Gülben Ergen Boğaziçili öğrencilerle

Rexona reklam kampanyasının marka elçisi Gülben Ergen ve Unilever yöneticileri 'Pazarlama İletişiminde Marka Elçiliği' konferansıyla Boğaziçi Üniversitesi'nde öğrencilerle buluştu.


Düzenlenen konferansta; Rexona ve Gülben Ergen çalışmasının başarı hikâyesi, Gülben Ergen'in kampanyadaki önemi, Türkiye'deki deodarant kullanım alışkanlıklarının kampanyayla nasıl değiştiği, kişisel bakım ve temizlik sektörüne etkisi değerlendirildi.


Kişisel bakım ve temizlikte Avrupa ülkelerinin gerisinde kalan Türkiye'de, deodarant pazarı Rexona'yla büyüdü. Markanın Gülben Ergen'le yaptığı işbirliği, izlenen pazarlama stratejisi, iki güçlü markanın bir araya gelişi ve pazardaki değişim Boğaziçi Üniversitesi'nde düzenlenen 'Pazarlama İletişiminde Marka Elçiliği' konferansında değerlendirildi.


Düzenlenen konferansa, Unilever Türkiye Ev ve Kişisel Bakım Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Zeynep Yalım Uzun, Unilever Kişisel Bakım Kategorisinden Sorumlu Pazarlama Direktörü Özlem Engin, Lowe Reklam Ajansı Müşteri Direktörü Suna Mağara ve Gülben Ergen katıldı.

"HAYATIN SAHNESİNDE ALKIŞLARI HAK ETMEK İÇİN TERLİYORUM"
Rexona'nın marka yüzü olan Gülben Ergen kampanyayla ilgili, "Amacımız ter kokusunun olumsuz etkileri konusunda Türkiye'de bir bilinç yaratmaktı. Kampanya sonucunda Türkiye'de insanların kişisel bakım ve temizliğine önem verdiğini görmek çok sevindirici. 'Hayatın sahnesinde alkışları hak etmek için terleyeceksin' sloganıyla başlayan Rexona reklam kampanyası benim de felsefe edindiğim bir duruşu sergiliyordu. Yaptığımız çalışmanın bir bilinçlendirme çalışmasına dönüşümünü görmekten ve sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyuyorum.


Unilever Türkiye Ev ve Kişisel Bakım Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Zeynep Yalım Uzun, Gülben Ergen'le çalışma nedenlerini şöyle açıkladı: "Rexona için bir marka elçisi ihtiyacı duyduğumuzda ürünümüzle yan yana durabilecek, toplum tarafından sevilen bir isim aradık. Bu noktada da Gülben Ergen'in marka elçimiz olmasını istedik. Gülben Ergen de toplumda rol model olan, üstelik, reklamlarımızda kullandığımız "Hayatın sahnesinde alkışları hak etmek için terleyeceksin" sloganıyla da özdeşleşen bir
sanatçı" dedi.

İha
Yayın Tarihi : 31 Mart 2009 Salı 16:24:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?