30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Gül'e 'gül' sürprizi!

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, bayramlaşmak için yanına yaklaştığı çiçekçi bir kadının gül yapraklı sürprizi ile karşılaştı.

Çiçekçi kadın, Gül'ün başından aşağı gül yaprakları döktü.

Sultanahmet Camii'nde bayram namazını kılan Abdullah Gül, daha sonra Sarıyer'deki Cumhurbaşkanlığı Huber Köşkü'ne gitmek üzere yola çıktı. Tarabya'da aracını durduran Abdullah Gül, bir taksi durağını ziyaret ederek taksi şoförleriyle sohbet etti. Taksicilerin baklava ikram etme isteğine ise Gül, "Burası kalabalık. Daha sonra uğrarım" diye karşılık verdi. Gül, bir süre ilerledikten sonra tekrar aracından inerek vatandaşlarla sohbet etti.

Bir çiçekçiyi de ziyaret eden Abdullah Gül, bir sürprizle karşılaştı. Çiçekçi kadının başından aşağı gül yaprakları döktüğü Abdullah Gül, büyük bir şaşkınlık yaşadı. Çiçekçi ile bir süre sohbet eden Gül, daha sonra aracına binerek Huber Köşkü'ne geldi. Köşkün önünde bekleyen 5 çocuk ise içeri alındı. Bir süre köşkte kaldıktan sonra dışarı çıkan çocuklar, Abdullah Gül'ün kendilerine 10'ar TL harçlık ve şeker verdiğini belirterek, "Bizimle bayramlaştı. Heyecanlandık. Her bayram bunu yapıyoruz" dedi.

 

iha
Yayın Tarihi : 20 Eylül 2009 Pazar 12:12:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?