3
Mayıs
2024
Cuma
İSTANBUL

Güler Sabancı, 30. yılını kutladı

Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı'nın, çalışma hayatına başlamasının 30'uncu yılı Brisa'da kesilen pasta ile kutlandı. Sabancı Holding'ten yapılan açıklamaya göre kutlamaya Sabancı Holding CEO'su Ahmet Dördüncü, Lastik, Takviye Malzemeleri ve Otomotiv Grup Başkanı Turgut Uzer ile Brisa yöneticileri katıldı.


Kutlama sırasında bir konuşma yapan Güler Sabancı, "Para her yerde kazanılabilir, önemli olan arkana dönüp baktığında, bir takımın parçası olmak, gurur duyabileceğin bir ekip ile çalışmış olmaktır" dedi.


Güler Sabancı konuşmasında, 1 Kasım'ın kendisi için çok önemli olduğunu belirterek şöyle devam etti: "1 Kasım benim için çok önemli bir gün. Benim Lassa'da, bu binada, çalışma hayatına başladığım ilk gün. Şimdi geriye, geçmiş 30 seneye baktığım zaman şunu görüyorum; para her zaman her yerde kazanılabilir ancak önemli olan kimlerle çalışıldığı, yani birlikte çalıştığınız ekibinizin kimler olduğudur. Arkama dönüp baktığımda, bir takımın parçası olmak, gurur duyabileceğim bir ekip ile çalışmak benim için önemlidir. Bu ekipte 30 yıldır çalışmaktan her zaman gurur duydum. Lassa zor dönemler geçirerek bugüne geldi. Bugün bu ekibin sayesinde Lassa sapasağlam dimdik ayakta. Sıkıntılı zamanlar kadar coşkulu, heyecanlı, keyifli başarıları da hep beraber bu ekiple yaşadık."

iha
Yayın Tarihi : 2 Kasım 2008 Pazar 12:01:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?