6
Mayıs
2024
Pazertesi
İSTANBUL

Güler'den Topbaş'a veda ziyareti

MUAMMER GÜLER'DEN, BAŞKAN TOPBAŞ'A VEDA ZİYARETİ

Kamu Güvenliği Müsteşarlığı'na atanan Vali Güler, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'a veda ziyaretinde bulundu.

Ziyaret sırasında konuşan Topbaş, Güler ile 6 yılı aşkın bir süredir beraber çalıştıklarını belirterek, "İstanbul'a hizmet vermeyi yeğledik ve el ele verdik, yan yana olduk. Birçok sorunları beraber aştık. Ve İstanbul bugünkü bu güzel noktaya geldi. Bu başarıda hepimizin koordineli çalışmasında payı var. Çok büyük organizasyonlar, fularlar, kongreler ve olağanüstü gibi hallerde bir arada olduk. Tecrübelerinden bizler de istifade ettik. İstanbullular adına kendilerine teşekkür ediyor, yeni olan görevinde de kendisine başarılar diliyorum" dedi.

Muammer Güler ise, 31 Mayıs itibariyle görevi yeni valiye bırakacağını belirterek, "İstanbul açısından özellikle şunu belirtmek istiyorum. Merkezi yönetimle yerel yönetimin birlikte çalışması, kaynaklarını projelerini birlikte yapmaları İstanbul için çok önemli. İstanbul'da son 8 yıla sığan değişim, dönüşüm ve iyileştirme çalışmalarında merkezi yönetimle uyum içinde çalışmanın çok önemi var. İyi bir işbirliği oldu. Yararlı sonuçlar getirdiğini özellikle belirtmek istiyorum" diye konuştu.

İstanbul'la bağlantısını hiçbir zaman koparmayacağını ifade eden Güler, "Gözümüz kulağımız hep İstanbul'da olacak. İstanbul sevdamız gönlümüze düşmüştür artık. Bu sevda hiç bitmeyecektir. Hizmet hangi kulvarda olursa olsun devam edecektir" açıklamasında bulundu.

Vali Güler, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) sürdürmüş olduğu yatırımların, İstanbul'un geleceğine yönelik çok önemli işler olduğunu söyledi. Ulaşım alanında yapılan projelerin, kilitlenmeyi çözdüğüne dikkat çeken Güler, "İstanbul'un güçlü altyapısını oluşturma anlamında İBB'nin çok önemli çalışmaları oldu. Kaynak sıkıntısı yönünden büyük şehir belediyesinin önünü açılması lazım. Birlikte, hiçbir bağnazlık içinde olmadan hizmetlerimizi birleştirerek çok güzel çalışmalarımız oldu. Başkanımıza ve değerli kadrosuna çok teşekkür ediyorum" dedi.

Topbaş, ziyaretin sonunda Vali Güler'e çeşitli hediyeler takdim etti.

MUAMMER GÜLER'DEN, BAŞKAN TOPBAŞ'A VEDA ZİYARETİ
MUAMMER GÜLER'DEN, BAŞKAN TOPBAŞ'A VEDA ZİYARETİ
İHA
Yayın Tarihi : 17 Mayıs 2010 Pazartesi 12:28:04
Güncelleme :17 Mayıs 2010 Pazartesi 13:37:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?