30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Gündüz ameliyat gece sahne

Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi çalışanlarından oluşturulan Türk Sanat Müziği Korosu, izleyenlerine sunduğu müzik ziyafeti ile büyük bir beğeni kazandı.


Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi Türk Sanat Müziği Korosu, düzenlediği konser ile izleyicilerin karşısına çıktı. Konseri Kartal Kaymakamı Hasan Bağcı, Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Hastane Başhekimi Prof. Dr. Yusuf Özertürk, İlçe Emniyet Müdürü Köksal Akın, İlçe Milli Eğitim Müdürü Eyüp Atasoy'un yanı sıra doktor, hemşire, eczacı ve sağlık ekiplerinden oluşan kalabalık bir davetli topluluğu izledi.


Tamamını hastanedeki doktor, hemşire, eczacı ve diğer sağlık görevlilerinin oluşturduğu, şef Füsun Batum yönetiminde ve sunuculuğunu Emine Şanlı'nın yaptığı koro, segah ve hicaz makamındaki eserlerle gerek davetlilere doyumsuz bir müzik ziyafeti sundu. İki bölümden oluşan koro ve solistlerin seslendirdiği klasik eserler büyük bir beğeni topladı.


Konser sonrası uzun süre alkışlanan koruyu tebrik eden Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, "Tek kelimeyle muhteşemdi. Meslektaşlarım işlerinde olduğu gibi, bu gece kulaklarımıza da başarıyla hitap ettiler. Emeği geçen herkesi kutluyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi

iha
Yayın Tarihi : 26 Mayıs 2009 Salı 16:56:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?