30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Güngören Belediye'si açıklama yaptı

Güngören Belediyesi tarafından yapılan yazılı açıklamada, belediyeyle ilgili bazı medya organlarında yer alan iddiaların asılsız olduğu ifade edildi.

Açıklamada, "Önceki gün bir siyasi partinin basın toplantısından hareketle, birkaç medya organında yayımlanan belediyemize yönelik ithamların tamamı, asılsız ve gerçek dışı iddialardan oluşmaktadır. Söz konusu partinin Güngören belediye başkan adayı tarafından ortaya atılan bu iftira ve yalan beyanlar üzerine, her türlü hukuki yola başvurarak sorumluların cezalandırılması sürecini başlattık. Basın toplantısında iddia edildiğinin aksine; Güngören Belediyesi'nde 2004 - 2008 yılları arasında hiçbir şekilde sahte fatura ile ilgili bir işlem yapılmamış ve kurumumuzun bu konularda herhangi bir soruşturmaya tabii tutulması söz konusu olmamıştır.

Ayrıca belediye borçlarının da abartılarak lanse edildiği, seçime 10 gün kala yapılan bu karalama çalışmaları, 'çamur at izi kalsın' mantığından başka bir amaç taşımamaktadır. Hukuku da kullanarak kendilerini haklı gösterme çabasına giren bu kişilerin gerçek yüzleri ve niyetleri, iftiralara maruz kalan ilgili şahıs ve firmaların açtığı davalar sonucunda ortaya çıkacaktır"
 

iha
Yayın Tarihi : 20 Mart 2009 Cuma 18:02:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?