4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

'Güngören bombacısı yakalandı'

İçişleri Bakanı Beşir Atalay Güngören'deki patlmayla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

İçişleri Bakanı Beşir Atalay, Güngören'de 17 kişinin ölümü, 100'den fazla kişinin de yaralanmasıyla sonuçlanan bombalı saldırıların failinin yakalandığını açıkladı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde basın toplantısı düzenleyen Bakan Atalay, olayın ardından başlatılan soruşturmalar neticesinde bombacının yakalandığını duyurdu.

Atalay, "Olay bütün boyutları ile aydınlatılmıştır. Kesin tespit ve delillerle olay aydınlatılmış ve faiilerin büyük bir bölümü yakalanmıştır. Yardım eden, olayı yapan faillerin hepsi yakalanmıştır.

Polisimizin, ilgili arkadaşlarımızın büyük bir başarısı var. Tüm deliller toplanmıştır. Olay yeri ve daha önceki bilgiler kullanılmıştır. Gece günüz
çalışma yapılmıştır" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 2 Ağustos 2008 Cumartesi 19:00:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Bedri Usta IP: 88.226.149.xxx Tarih : 3.08.2008 18:11:17

İşte O Bombacılar "Öce Patlattım Sonra İzledim!" GÜNGÖREN’de 17 kişi ile doğmamış bir bebeğin ölümüne neden olan bombayı koyan bombacı ile ona yardım eden 7 kişi dün tutuklandı. Sanıklardan 26 yaşındaki Hüseyin Türeli’nin bombayı cep telefonuyla patlattığı ortaya çıktı. Bölücü örgütü PKK üyesi bombacının 5 teröristle birlikte patlamayı ve ardından yaşananları izlediği ve daha sonra olay yerinden yürüyerek uzaklaştığı belirlendi. Haber Bu .. Bu Habere Ancak Kargalar Güler :).. Çok GüzeL Haber YazıyorSunuz TebrikLerr :)