30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Güngören'de anaokulunu ziyaret etti

Türk Polis Teşkilatı'nın 164. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Güngören Polis Amca Anaokulu'nu ziyaret eden İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah, miniklerle bir araya geldi.

Çocukların sıcak ve samimi ilgisini cevapsız bırakmayan İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah, onlarla tek tek ilgilendi. Daha sonra Türk Polis Teşkilatı'nın 164. yıl dönümü dolayısıyla hazırlanan pastayı katılımcılarla birlikte kesen Cerrah, çocuklar ve Güngörenlilerle bol bol fotoğraf çektirdi.

Güngören Belediye Başkanı Ş. Yücel Karaman da etkinliğe katılarak, emniyet mensuplarını yalnız bırakmadı. Etkinlikte, Emniyet Müdürlüğü'nün özel giysili polisi "KANKA" da çocukların ilgi odağı oldu.

Şarkılar söyleyerek palyaço gösterileri ve hediyelerle eğlenen minikler, bir kez daha polislerle yakınlaşma fırsatı buldu. Cerrah, programı düzenleyen öğretmenler ve okul yönetimine de çiçekler ve çeşitli hediyelerle teşekkür etti. Çocukların birçoğu eğlenceli ortamı gülücükleriyle renklendirirken, bazıları ise aldıkları hediyelere rağmen kalabalık ve gürültü nedeniyle gözyaşlarını akıttı.

Başkan Karaman ise ağlayan çocuklarla özel olarak ilgilendi ve oyunlarına eşlik etti. Kutlama programınaGüngören İlçe Emniyet Müdürü Ümit Otman, Milli Eğitim Müdürü Celal Yılmaz Gültekin ile çok sayıda vatandaş ve veli de katıldı.
 

iha
Yayın Tarihi : 8 Nisan 2009 Çarşamba 14:51:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?