7
Mayıs
2024
Salı
İSTANBUL

Güngören'de kaza: 1 ölü, 2 yaralı

Güngören'de aşırı hız nedeniyle kontrolden çıkan otomobil taksinin üzerine düştü. Kazada 2 kişi yaralanırken, taksi şoförü Mustafa Aslan hayatını kaybetti.

Kaza, General Ali Rıza Gürcan Caddesi’nde saat 04.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, Merter yönünde ilerleyen otomobil aşırı hız nedeniyle kontrolden çıkırak karşı yöne geçti. Refüje çarparak havalanan otomobil, takla attıktan sonra karşı yönden gelen Mustafa Aslan’ın kullandığı taksinin üzerine düştü.

Çarpışmanın etkisiyle iki otomobil de hurdaya döndü. Kaza sırasında çıkan gürültüyü duyarak evlerinin camına koşturan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekibi gönderildi. Mustafa Aslan, yapılan tüm müdahalelere rağmen olay yerinde yaşamını yitirirken, arkadaşı Ali ve diğer araçtaki bir yaralı ambulansla Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü. Aşırı hızlı gittiği iddia edilen otomobilin sürücüsü gözaltına alınırken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Mustafa Aslan’ın bağlı olduğu Büyük İstanbul Otogarı’ndaki taksi durağında çalışan bir arkadaşı, "Mustafa ve Ali, bir müşteriyi Aksaray’a götürdüler. Oradan da yemek yeyip döneceklerdi. Ama başlarına böyle bir kaza gelmiş. Çok üzgünüz" diye konuştu. Mustafa Aslan’ın kazayı duyarak olay yerine gelen yakınları sinir krizi geçirdi. Acılı akrabaları Mustafa Aslan’ın mesai arkadaşları teskin etti.

 

...
Yayın Tarihi : 25 Nisan 2012 Çarşamba 09:53:07
Güncelleme :25 Nisan 2012 Çarşamba 10:03:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?