30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Güngören'de maganda dehşeti

İstanbul Güngören'de düğün konvoyundan açılan ateş sonucu 3,5 aylık hamile iki çocuk annesi Semra Değirmancı (27) başından vurularak hayatını kaybetti.

MAGANDA BAŞINDAN VURDU

Güven mahallesi, Posta caddesi üzerinde dün gece 23.50 sıralarında meydana gelen olayda, düğünün ardından gelin ve damadı bırakmak için 4 numaralı binanın önüne gelen düğün konvoyundan havaya iki el ateş açıldı. Açılan ateş sonucu korna seslerini duyarak ne olduğuna bakmak için balkona çıkan 2 çocuk annesi Semra Değirmancı üçüncü katın balkonunda başından vuruldu. 27 yaşındaki genç kadın çevreden yetişenler tarafından kaldırıldığı Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

16 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Silah seslerini duyarak olay yerine gelen polis ekipleri, düğün konvoyundaki 6 otomobilde bulunan 16 kişiyi gözaltına aldı. Bu kişilerin yapılan sorgularında, havaya Celal S.(30)'nin ateş açtığı belirlendi. Otopark işletmecisi olan Celal S.'nin ayrıca damadın amcasının oğlu olduğu belirtildi. Olayda kullanılan 9 mm çapındaki tabanca ise otomobillerden birinin içinde bulundu. Yapılan aramalarda ayrıca bir gaz tabancası bulunduğu öğrenildi.

GÜVENLİK KAMERALARI OLAYI GÖRÜNTÜLEDİ

Öte yandan çevrede araştırma yapan polis ekipleri, olayın güvenlik kameraları tarafından görüntülendiğini tespit etti. Olayın meydana geldiği apartmanın güvenlik kamera görüntülerinde kapının önüne yanaşan düğün konvoyunda bulunan araçlardan inen bir kişinin, havaya doğru ateş ettiğinin görüldüğü belirtildi.

Yetkililer Celal S.'nin sorgusunun devam ettiğini önümüzdeki saatlerde adliyeye sevk edileceğini belirttiler. 

...
Yayın Tarihi : 16 Nisan 2013 Salı 15:36:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?