4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Gürpınar'da korkunç cinayet

15 yıl önce kullandığı otobüsün muavini tarafından karısı ve 2 çocuğu öldürülen Erdal Uğurlu'nun yaşadığı evde, bu olaydan sonra evlendiği Belgin Uğurlu isimli ikinci eşi ağır yaralı, 11 yaşındaki kızı ise boğularak öldürülmüş halde bulundu. Gürpınar'da meydana gelen olayın, Konya'da bulunan Erdal Uğurlu'nun evdekilere telefonla ulaşamaması üzerine ortaya çıktığı öğrenildi.

Şehirlerarası otobüs şoförlüğü yaparken, 1993 yılında kullandığı otobüsün muavini tarafından karısı ve 2 çocuğu öldürülen Erdal Uğurlu'nun başına yine benzeri bir olay geldi. İş için Konya'ya giden Erdal Uğurlu, dün gece 21.00 sıralarında telefonla Gürpınar, Emincan Sitesi, 1/A Blok, Kat 14, numara 30'daki evini aradı. Evde eşi Belgin Uğurlu (31) ve kızı Beste Uğurlu (11) bulunmasına rağmen telefona cevap veren olmadı.

Uzun süre eşine ve kızına ulaşamayan Erdal Uğurlu bu durumdan şüphelenip, apartman görevlisi ve bir komşusuna ulaşarak, evi kontrol etmelerini istedi. Apartman görevlisi ve komşusu da uzun süre uğraşmalarına rağmen kapıyı açtıramadı. Söz konusu adrese çilingir çağırılarak kapı açılınca apartman görevlisi ve Uğurlu'nun komşusu korkunç manzarayla karşı karşıya kaldı. Belgin Uğurlu ve kızı Beste'yi yerde yatarken gören şahıslar, polise ve sağlık ekiplerine haber verdi. Sağlık ekipleri yaptıkları incelemenin ardından Beste'nin öldüğünü, annesinin ise ağır yaralı olduğunu tespit etti. Anne

Belgin Uğurlu, Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak, tedavi altına alındı. Polis olay yerinde ve ceset üzerinde geniş çaplı incelemelerde bulundu. Yapılan incelemeler sonucunda Beste'nin boğularak öldürüldüğü ortaya çıktı. Cumhuriyet savcısının da olay mahallindeki araştırmalarının ardından çocuğun cesedi otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu Morgu'na götürüldü.

Polis, bina sakinlerinin, Uğurlu ailesinin akrabalarının ve apartman görevlisinin ifadesine başvurdu. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, olayı aydınlatılmasında, yaralı halde hastaneye kaldırılan Belgin Uğurlu'nun ifadelerinin önemli olacağı bildirdi.

iha
Yayın Tarihi : 19 Kasım 2008 Çarşamba 09:29:10
Güncelleme :19 Kasım 2008 Çarşamba 09:49:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?