4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Gürültü kavgası: 1 ölü, 1 yaralı

Bağcılar'da gürültü yaptıkları gerekçesiyle üst katta oturan Berber ailesinin üyeleriyle tartışan Hamdin G.'nin tabancayla ateş açması üzerine baba öldü, oğlu ağır yaralandı.


Demirkapı Mahallesi Yeşilova Sokak'taki 5 katlı bir binanın 4. katındaki dairede oturan Berber ailesi, gece saatlerinde yağmur yağması üzerine balkonda bulunan halıyı içeri almak istedi. Bu sırada alt katta oturan ve daha önceden de bir kaç defa apartman aidatları ve başka konularda tartıştıkları belirtilen Hamdin G., üst kata çıkarak gürültü yaptıkları gerekçesiyle Berber ailesinin üyeleriyle tartıştı.

Tartışmanın büyümesi üzerine belindeki tabancayı çıkaran Hamdin G., Samet Berber'e (18) ateş etti. Bunun üzerine baba Şenol Berber (40), vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan oğlu Samet Berber'i hastaneye götürmek için kucağına aldı. Hamdin G., oğlunu kucaklayan Şenol Berber'e de ateş açtı.

Yaralılar, olay yerine gelen ambulanslarla Bağcılar'daki özel bir hastaneye kaldırıldı. Buradaki ilk müdahalenin ardından Samet Berber, Vakıf Gureba Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, Şenol Berber de Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne nakledildi.

Ameliyata alınan yaralılardan baba Şenol Berber, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Samet Berber'in ise sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.

Polis, olay sonrası kaçan Hamdin G.'yi yakalamak için çevrede geniş çaplı araştırma başlattı.

AA
Yayın Tarihi : 28 Ocak 2008 Pazartesi 10:23:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?