4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Gürültü kavgası kanlı bitti!

ESENYURT'TA GÜRÜLTÜ KAVGASI KANLI BİTTİ: 1 ÖLÜ, 2 YARALI

Esenyurt'ta 2 aile arasında 'çocukların gürültü çıkarmaları' gerekçesiyle başlayan ve dün karakolda biten kavga, bugün yeniden alevlendi.

Tartışmanın ardından silahlar çekilince aynı aileden 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı. Gerginliğin sürdüğü mahalle çevik kuvvet ekipleri tarafından abluka altına alındı.

Edinilen bilgiye göre olay, Esenyurt Örnek Mahallesi 1512 Sokak üzerinde bulunan 2 numaralı bir binada meydana geldi. İddiaya göre, aynı binada yaşayan Nuriye ve Abdulvahap T. çiftinin çocukları gürültü yaptıkları gerekçesiyle aileyle komşuları Yener Ö. ve oğlu Gürcan Ö. arasında tartışma yaşandı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine taraflar arasında kavga çıktı. Olayın ardından her 2 aile karakolda barıştırılarak evlerine geri gönderildi. Ancak bu akşam saatlerinde taraflar arasında henüz bilinmeyen

bir nedenle yeniden tartışma başladı. Kavgaya dönüşen tartışmanın ardından belindeki tabancasını çeken Gürcan Ö., komşuları olan Nuriye T., Yusuf T. ve Adulvahap T.'ye kurşun yağdırdı. Açılan ateş sonucu yaralanan 3 kişi hastaneye kaldırıldı ancak yaralılardan anne Nuriye T. hastanede hayatını kaybetti.

Olayı öğrenen her 2 tarafın yakınları olay yerine akın etti. Taraflar arasındaki gerginliğin daha fazla büyümemesi için araya giren polis ekipleri, güvenlik önlemlerini üst seviyeye çıkardı. Olayın yaşandığı mahalleye çok sayıda çevik kuvvet ekibi sevk edildi. Ekipler her 2 aile yakınlarının karşı karşıya gelmemesi için yoğun güvenlik önlemleri aldı.

Olay yerinde gergin bekleyiş sürerken mahallede toplanan gruplar polis zoruyla bölgeden uzaklaştırıldı. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

ESENYURT'TA GÜRÜLTÜ KAVGASI KANLI BİTTİ: 1 ÖLÜ, 2 YARALI
ESENYURT'TA GÜRÜLTÜ KAVGASI KANLI BİTTİ: 1 ÖLÜ, 2 YARALI
ESENYURT'TA GÜRÜLTÜ KAVGASI KANLI BİTTİ: 1 ÖLÜ, 2 YARALI
İHA
Yayın Tarihi : 22 Mart 2011 Salı 00:23:01
Güncelleme :23 Mart 2011 Çarşamba 09:26:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?