3
Mayıs
2024
Cuma
İSTANBUL

Güzellik salonunda fuhuşa operasyon

Büyükçekmece'de ''masaj ve güzellik salonu'' adı altında çalışan 2 iş yerine düzenlenen operasyonda, 3 işletmeci ile 7 kadın gözaltına alındı.

İl Jandarma Komutanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, komutanlığa bağlı ekipler, Yakuplu Güzelyurt Mahallesi'nde, biri masaj, diğeri güzellik
salonu olarak faaliyet gösteren 2 ayrı iş yerinde çalıştırılan kadınların, para karşılığı erkeklerle birlikte olduğunu belirledi.

Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan alınan arama kararı ile söz konusu 2 adrese düzenlenen operasyonda, iş yeri işletmecileri Barış D, Salim E. ve Semra S. ile burada çalışan Sibel E, Nurdan D, Gülden Ş, Sevda A, Ayşe T, Sinem B. ve Döndü A. da gözaltına alındı.

Kadınların, masaj ve güzellik salonuna gelen erkek müşterilere 60 YTL'ye masaj yaptıkları, anlaşmaları durumunda da 150-200 YTL karşılığında birlikte oldukları tespit edildi.İş yerlerinde çalıştırılan kadınların yapılan sağlık kontrolünde, bulaşıcı hastalıklar taşıdıklarının belirlendiği bildirildi.İşlemleri tamamlanan 10 kişinin adliyeye sevk edildikleri ve serbest bırakıldıkları da kaydedildi.
A.A
Yayın Tarihi : 4 Aralık 2006 Pazartesi 13:57:01
Güncelleme :4 Aralık 2006 Pazartesi 13:59:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?