30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Haberdar'a hemşehri desteği

İstanbul'da yaşayan Erzincan Refahiyeliler, kahvaltıda biraraya geldi. Refahiye Belediye Başkanı Vezir Dumanlı, ilçelerinde nüfusun azaldığını ancak İstanbul'da 100 bin Refahiyeli olduğunu belirtti.

Okmeydanı'nda bulunan Refahiyeliler Kültür ve Dayanışma Derneği binasında düzenlenen kahvaltıya Refahiye Belediye Başkanı Vezir Dumanlı, AK Parti'den Şişli Belediye Başkan adayı Emin Haberdar, Refahiye Dernekleri Başkanı Yavuz Canikli ve çok sayıda Refahiyeli katıldı.

Salona alkışlar arasında gelen AK Parti Şişli Belediye Başkan adayı Emin Haberdar, "Seçim çalışmalarına başladık. Beni buraya davet ettiğiniz için ve sizin aranızda olduğum için gurur duyuyorum. İlçemiz bir marka olmuştur. Bakanımız, belediye başkanlarımız bu ilçeden çıkmıştır. Başbakanımız da benim Şişli Belediye Başkanlığı'na aday olmamı istedi. Ben de bu görevi kabul ettim. Seçilirsem bu markayı devam ettireceğim. Gençlerimiz bizim için önemli. Onlara desteğimiz tam, Allah yar ve yardımcımız olsun" dedi.

Refahiye Belediye Başkanı Vezir Dumanlı ise, Refahiye'de nüfus azalsa da İstanbul'da 100 bin Refahiyeli olduğunu belirterek, "İnşallah Emin Haberdar da seçilerek bizim gururumuz olacak" diye konuştu.
 

efahiyeliler Derneği Başkanı Yavuz Canikli de, "Kahvaltıda biraraya geldik. Emin ağabey çok başarılı. Şimdi de Şişli'den belediye başkan adayı. Kendisine desteğimiz tam" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 8 Şubat 2009 Pazar 13:57:39
Güncelleme :8 Şubat 2009 Pazar 14:08:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?