6
Mayıs
2024
Pazertesi
İSTANBUL

Habersiz ilaçlama zehirledi

HABERSİZ YAPILAN İLAÇLAMA ZEHİRLEDİ

Şişli Mecidiyeköy'deki bir iş merkezinde personele haber verilmeden yapılan böcek ilaçlaması nedeniyle çok sayıda kişi zehirlendi. İlaçtan zehirlenerek hastaneye kaldırılan genç bir kızın durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Olay, Mecidiyeköy Şehit Ahmet Sokak'ta bulunan Mecidiyeköy İş Merkezi'nde yaşandı. Alınan bilgiye göre bina yönetimi, çok sayıda çalışan olmasına rağmen habersizce böcek ilaçlaması yaptı. Bir süre sonra binadaki işyerlerinde bulunan personelden bazılarının fenalaştığı görüldü. Durumdan habersiz olan personel, böcek ilacından zehirlendiğini çok sonra fark etti. Bunun üzerine polis ve itfaiyeye haber verilerek, iş merkezine ambulans istendi. İş merkezinde bulunan bir çağrı merkezinde çalışan yaklaşık 30

gencin ilaçtan daha fazla etkilendiği belirlendi. Durumu ağır olan Yeliz Göksel ile nefes almakta güçlük çeken Hülya Kaptanoğlu ve Hülya Ulaş isimli genç kızlar, olay yerine gelen ambulanslarla Şişli Etfal Hastanesi'ne kaldırıldı. İtfaiye ise tüm binayı boşaltarak havalandırdı.

İlaçtan etkilenen genç kızlardan bazıları gözyaşlarını tutamazken, bazılarına da kendilerine gelmesi için ayran içirildi. Bina yönetimi açıklama yapmaktan kaçınırken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Eylül 2010 Pazar 13:08:05
Güncelleme :19 Eylül 2010 Pazar 15:17:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?