30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Hacı Hüsrev'e havadan operasyon

Beyoğlu Hacı Hüsrev Mahallesi'nde narkotik polisi tarafından uyuşturucu operasyonu düzenlendi.

Bir polis helikopterinin de havadan destek verdiği operasyonlarda, çok sayıda evin kapısını kırarak içeriye giren polis, yüklü miktarda uyuşturucu maddeyi ele geçirirken, gözaltına alınanlar oldu.

Narkotik Şube Müdürlüğü ile Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, öğle saatlerinde Beyoğlu Hacı Hüsrev Mahallesi'ne operasyon düzenledi. Mahallenin tüm giriş çıkışları polis tarafından tutuldu.

Bölgeye araç giriş ve çıkışı yasaklanırken, ekipler gruplar halinde belirlenen adreslere baskın yaptı. Evlere giren polis, bütün odaları didik didik aradı. Bu sırada bazı ev sahipleri, polise kapıyı açmamakta direndi. Açılmayan kapılar, polis tarafından balyoz ve 'koçbaşı' tabir edilen aletlerle kırıldı. Polisin, evinin kapısını balyozla kırmak için uğraştığı sırada gözyaşı döken küçük bir çocuk, "Ne istiyorsunuz bizden" diye bağırdı.

Polis ekipleri, kapılarını kırarak girdiği evlerde de detaylı bir inceleme yaptı. Yapılan incelemeler sonucunda çok sayıda evde yatakların altına, dolaplara ve mutfağa gizlenmiş uyuşturucu madde bulundu. Polis ekipleri, girdikleri evde olumsuz bir durum yaşanmaması için mutfaklardaki kesici ve delici aletlere geçici süreyle el koydu.

Operasyon sırasında evlerinde uyuşturucu madde bulunan çok sayıda kişi de gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar arasında yer alan bayanlar dikkat çekerken, operasyona havadan destek veren polis helikopterinden yapılan anonslarla kaçan şüphelilerin yakalanması sağlandı.

Bölgedeki hareketlilik yer yer sürerken, bir evde ele geçirilen pompalı tüfek fişekleri dikkat çekti.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Ocak 2009 Çarşamba 17:05:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?