30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Hadise kırmızı halıyla karşılandı

Eurovision Şarkı Yarışması'nda Türkiye'yi temsil etmeye hazırlanan Hadise, İstanbul Valiliği'ni ziyaretinde kırmızı halıyla karşılandı. Vali Güler, "Sertab Erener'in bize yaşattığı mutluluğu Hadise'nin de yaşatmasını istiyoruz" dedi.

Hadise, TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin ile birlikte İstanbul Valiliği'ne geldi. Kendisi için serilen kırmızı halıda yürüyen Hadise, çok mutlu olduğunu ifade etti. Hadise, Vali Muammer Güler'in "Seni kırmızı halı ile karşıladık" sözlerine, "Çok sevindim, biraz da utandım" şeklinde karşılık verdi.

Ziyaret sırasında konuşan Vali Güler, Eurovision Şarkı Yarışması'nda Türkiye'yi temsil edecek olan Hadise'yi desteklediklerini belirterek, "Bu seneki yarışma Türkiye için önemli, İstanbul açısından da özel bir önemi var. Eğer sevgili Hadise bizim umduğumuz dereceyi alırsa, bir sonraki Eurovision'a ev sahipliği yapmayı istiyoruz. Sertab Erener'in bize yaşattığı mutluluğu Hadise'nin de yaşatmasını istiyoruz" dedi.

Hadise ise "Burada olmaktan gurur duyuyorum. Yoğun bir çalışma içerisindeyim. Bu nedenle medyadan biraz uzak kalmaya karar verdim. Yunanistan'a gittiğimde büyük bir ilgiyle karşılandım. Başka ülkelerde bana yoğun ilgi gösteriyorlar. Biz Türk insanı olarak misafirlerimizi güzel bir şekilde ağırlıyoruz. Kırmızı halı üzerinde yürümek çok güzel bir şey" diye konuştu.

Ziyaret sonunda Vali Güler, Hadise ve TRT Genel Müdürü Şahin'e vazo hediye etti.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Şubat 2009 Cuma 17:17:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?