3
Mayıs
2024
Cuma
İSTANBUL

Hakan Şükür'ün babalık sevinci

Galatasaray'ın milli futbolcusu Hakan Şükür, bugün dünya gelen erkek çocuğunun kendisine ve takımına uğur getireceğine inandığını söyledi.
 
Şükür, eşi Beyda Şükür'ün doğumunu gerçekleştiren Prof. Dr. Semra Kahraman ile birlikte bir basın toplantısı düzenledi. İki kızı çocuğu sahibi olan golcü futbolcu, üçüncü evladının erkek olduğunu belirterek, "Herşeyden önemlisi çocuğumun sağlıklı dünyaya gelmesi" dedi.
 
Eşinin sıkı bir Hakan Şükür hayranı olduğunu ifade eden tecrübeli futbolcu, "Bu yüzden bir ismini Hakan, diğer ismini de Burhan koymayı kararlaştırdık. Burhan isminin beğendiğim bir anlamı var" diye konuştu.
 
Hakan Burhan'ın kendisine ve takımına uğurlu geleceğine inandığını kaydeden Hakan Şükür, "İlk kızımın doğumu sonrasında UEFA Kupası'nı aldık. İkinci kızımın doğumunda da dünya üçüncüsü olduk. Yeni dünyaya gelen oğlumla birlikte de inşallah yaşadığımız şanssız dönemden çıkarız" ifadelerini kullandı.
 
Bir soru üzerine oğlunun futbolcu olmasını istediğini belirten Hakan Şükür, "Yetenekleri ona müsaade edecekse oğlumun da benim gibi futbol oynamasını isterim. Fakat, okumasını çok istiyorum. Belki bizlerin çok erken yaşlarda girdiği bu arenada okulu geri plana atmamız nedeniyle çocuklarımın iyi eğitim almalarını çok istiyorum. Sporun hangi branşıyla uğraşırsa uğraşsın, sportmen olmasını isterim'' dedi.
 
Prof. Dr. Semra Kahraman da doğumun bu sabah saat 09.30'da gerçekleştiğini ifade ederek, ''Son derece sağlıklı, 3 kilo ağırlığında, 51 santimetre boyunda bir bebek dünyaya geldi. Bebeğin sağlığıyla ilgili doğum sonrası bulgular son derece normal. Bebeğin başı çıkarken Hakan beye benzediğini farkettim'' şeklinde bilgi verdi.
 
Beyda Şükür'ün hastaneden pazar günü taburcu olacağı bildirildi.
İHA
Yayın Tarihi : 19 Ekim 2006 Perşembe 18:45:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?