25
Nisan
2024
Perşembe
İSTANBUL

Hakaretler yağdırdı!

Sarıyer Bahçeköy yolunda kontrolden çıkan bir hafriyat kamyonu devrildi. Kaza nedeniyle yolda kalan bir kadın sürücü, kamyon sürücülerine tepki göstererek duruma isyan etti.

Kaza, Sarıyer Bahçeköy yolu üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, direksiyon hakimiyetini kaybeden Selahattin Yenice yönetimindeki 34 VIH 29 plakalı hafriyat yüklü kamyon yola yan yattı. Yenice’nin yara almadan kurtulduğu kazanın ardından Bahçeköy yolu çift şeritli trafiğe kapandı.

İşe gitmek üzere yola çıkan 34 TH 1395 plakalı otomobilin sürücüsü bir kadın, kaza nedeniyle sinirlerine hakim olamayarak çevrede toplanan kamyon şoförlerine hakaretler yağdırdı. Gördüğü tüm kamyon sürücülerine bağıran ve ismi öğrenilemeyen kadın sürücü ile kamyon sürücüleri arasında zaman zaman ilginç diyaloglar yaşandı.

Otomobilinden inip kamyon sürücülerinin yanına giden kadın sürücü, “Sizlerin umursamazlıklarınızdan bıktım artık. Ben bu yolu her gün gidip geliyorum. Yolun ortasından gidiyorlar, yol vermiyorlar, üstünde taşıdıkları her şeyi yola döküyorlar. İnanın arabam mahvoldu. Kime şikayet ettimse kimse ilgilenmiyor bu ülkede” diye tepki gösterdi. Hızını alamayan kadın sürücü, tüm kamyon şoförlerine hitaben ‘hepsinin Allah belasını versin’ deyince başında toplanan kamyon şoförleri de aynı şekilde tepki vererek kadın sürücüye kızdı.

“Adam gibi gidip gelin” diyerek tepkilerini sürdüren kadın sürücüye diğer sürücülerde tepki gösterdi. Otomobiline binerken “Lanet şeyler” diyen kadın sürücüye bir kamyon şoförü, ‘Lanet şey sensin. Bak suratına aynada, şirret kadın” diye tepki gösterdi. Otomobiline binen kadın sürücünün olay yerinden ayrılırken ‘köpekler’ diye hakaret etmesi dikkat çekti. Kamyon şoförleri ile kadın sürücü arasında yaşanan gerginlik kadın sürücünün olay yerinden uzaklaşmasıyla son buldu.

Kazanın ardından konuşan kamyon şoförü Selahattin Yenice, “Frenledik ama kaydık, duramadık. Allah’a şükür yaşıyorum. Kazamız büyük ama koruyan Allah koruyor” diye konuştu.

Öte yandan, yaklaşık iki saat trafiğe kapalı kalan ve uzun kuyruklar oluşan Bahçeköy yolunda, polis ekiplerinin müdahalesiyle tek şeritten akış verildi. Yol, kamyonun çekiciyle götürülmesiyle yeniden trafiğe açıldı.

iha
Yayın Tarihi : 22 Mart 2013 Cuma 13:34:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?