7
Mayıs
2024
Salı
İSTANBUL

Haliç Üniversitesi'nde diploma sevinci

HALİÇ ÜNİVERSİTESİ'NDE DİPLOMA SEVİNCİ

Haliç Üniversitesi 9. dönem mezunları 9 Haziran Çarşamba günü Haliç Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleşen törenle diplomalarını aldılar.

Haliç Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Prof. Dr. Gündüz Gedikoğlu'na Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü'nce Onursal Doktora derecesinin de verildiği törende 742 öğrenci kep giydi.

1998 yılında eğitime başlayan Haliç Üniversitesi, Fen Edebiyat, İşletme, Mühendislik, Mimarlık ve Güzel Sanatlar Fakülteleri ile Konservatuvar ve Hemşirelik Yüksekokulu'na bağlı toplam 18 bölümde eğitimlerini tamamlayan 742 öğrencisine, Haliç Kültür ve Kongre Merkezi'nde yapılan mezuniyet töreniyle diplomalarını verdi.

Törende, Türkiye'de ve dünyadaki genetik çalışmalara yapmış olduğu katkılar ve yetkinliği yanında kurmuş olduğu Bizim Lösemili Çocuklar Vakfı ile hem sağlık hem de eğitim alanlarında topluma hizmet konusunda önemli roller üstlenen Haliç Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Prof. Dr. Gündüz Gedikoğlu, Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü'nden onursal doktora derecesi aldı. Gündüz Gedikoğlu yaptığı konuşmada; genetik biliminin önemini vurguladı. Kök hücre nakli ile insanoğlunun ömrünü uzatmanın mümkün olduğunu belirten Gedikoğlu, kendisinin de bu sayede 150 sene yaşamak istediğini de sözlerine ekledi.

Haliç Üniversitesi Konservatuvarı korosu ve orkestrasının da bir konser verdiği tören, yeni mezunların keplerini atmasıyla son buldu.

HALİÇ ÜNİVERSİTESİ'NDE DİPLOMA SEVİNCİ
HALİÇ ÜNİVERSİTESİ'NDE DİPLOMA SEVİNCİ
İHA
Yayın Tarihi : 10 Haziran 2010 Perşembe 14:25:04
Güncelleme :10 Haziran 2010 Perşembe 14:58:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?