4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Haliç'e uçan sürücünün cesedi bulundu

Orta bölümü askıya alınan Unkapanı Atatürk Köprüsü'nden Haliç'in sularına gömülen otomobilin sürücüsünün cesedi, denizden çıkartılarak Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Önceki gece Kasımpaşa'dan Aksaray istikametine giden Oktay Yetik idaresindeki 34 BD 5493 plakalı otomobil, bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle trafiğe kapatılan ve orta bölümü askıya alınan Unkapanı Atatürk Köprüsü'ne hızlı bir şekilde girmiş ve Haliç'in sularına gömülmüştü. Araç içinde iki kişi olduğu tahmin edilirken, dün ara verilen arama çalışmalarına bu sabah yeniden başlanmıştı. Aramalar sırasında sürücü Oktay Yetik'in cesedine ulaşıldı. Deniz polisine ait bota çıkarılan ceset, Yetik'in eşi ve yakınlarının Karaköy sahilinde olması nedeniyle Eminönü tarafından çıkartıldı. Sahilde bekleyen araca konulan ceset Adli Tıp Kurumu'na kaldırılırken, Yetik'in eşi sinir krizleri geçirdi. Olay yerinde inceleme yapan cumhuriyet savcısı, "Sualtı ekibi araç içerisinde bir cesede ulaştı. İncelemeler sürüyor" dedi.

Haliç'teki aramalar devam ediyor.

Önceki haber

Orta bölümü askıya alınan Unkapanı Atatürk Köprüsü'ne süratli girerek Haliç'in sularına gömülen otomobilin sürücüsünün cesedi bulundu.

Önceki gece Kasımpaşa'dan Aksaray istikametine giden Oktay Yetik idaresindeki 34 BD 5493 plakalı otomobil, bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle trafiğe kapatılan ve orta bölümü askıya alınan Unkapanı Atatürk Köprüsü'ne hızlı bir şekilde girmiş ve Haliç'in sularına gömülmüştü. Araç içinde iki kişi olduğu tahmin edilirken gün boyu süren arama çalışmalarına dün akşam saatlerinde ara verilmişti. Bu sabah erken saatlerde arama çalışmalarına yeniden başlandı. Otomobil sürücüsünün yakınları da olay yerine gelerek yetkililerden bilgi aldı. Çalışmalar sırasında sürücü Oktay Yetik'in cesedine ulaşıldığı öğrenildi. Arama çalışmaları devam ediyor.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Nisan 2011 Çarşamba 10:29:03
Güncelleme :13 Nisan 2011 Çarşamba 14:01:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?