30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Haliç'te 8 araç birbirine girdi

İstanbul'da sıcaklığın eksi 1 dereceyi gösterdiği saat 04.30 sıralarında Haliç Köprüsü Okmeydanı yönünde gizli buzlanma nedeniyle 8 otomobil birbirine girdi.

Elektronik trafik uyarı tabelalarındaki buzlanma uyarılarını dikkate almayan sürücüler nedeniyle meydana gelen zincirleme kazada, 3 kişi hafif yaralandı.

Kazayı gören diğer sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevkedildi.

Polis ekipleri yeni kaza ihtimaline karşı yolu trafiğe kapattı.

Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü.

Trafiğe kapanan yol araçların çekilmesi ve belediye ekiplerinin kum dökmesinin ardından tekrar ulaşıma açıldı.

Gazeteciler de kazaya karıştı

Bu arad, Kazayı görüntülemek için Haliç Köprüsü'nü gelen DHA ekibi de kaza kurbanı oldu. Polisin uyarı levhası ve meydana gelen kazaları görmeyen bazı araçlar da gazetecilerin aracına çarparak durabildi.

Gazetecilerin bulunmadığı araçta ve çarpan araçlarda maddi hasar meydana geldi.

Kaza anı kameralar tarafından kaydedildi

Köprüde meydana gelen kazaları fark edemeyen bazı sürücülerin kaza anları saniye saniye kaydedildi. Can kaybının yaşanmadığı kazalarda otomobiller bariyerlere çarparak durabildi.

Bayrampaşa'da minibüs viyadükten uçtu

Bayrampaşa Akpınar caddesi üzerinde minibüsüyle seyreden 34 yaşındaki Soner Usta, buzlanma nedeniyle aracının hakimiyetini kaybetti.

Yol kenarındaki bariyerleri parçalayan minibüs, daha sonra 10 metre yüksekliğindeki Kartaltepe Viyadüğü'nden aşağı uçtu.

Sürücü Usta, ters dönen aracında ağır yaralandı ve sıkıştı. Yaralıyı çıkartmak için olay yerine itfaiye ekipleri çağrıldı. İtfaiye ekipleri uzun uğraşlar sonucu yaralı sürücüyü çıkarmayı başardı.

Ağır yaralanan Usta hemen ambulansla Vakıf Gureba Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan yaralının sağlık durumunun ciddi olduğu öğrenildi

...
Yayın Tarihi : 22 Aralık 2009 Salı 11:50:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?