3
Mayıs
2024
Cuma
İSTANBUL

Halk otobüsü 2 otomobili çiğnedi: 2 ölü

Ümraniye'de dün akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında halk otobüsü iki otomobili hurdaya çevirdi. Kazada 2 kişi hayatını kaybederken, çok sayıda kişi yaralandı. 

Edinilen bilgiye göre olay Ümraniye Tavukçuoğlu Yolu'nda saat 22.30 sıralarında meydana geldi. 14 S Kadıköy-Ümraniye hattında çalışan 34 AT 9019 plakalı özel halk otöbüsü Tavukçoğlu Yolu'ndan Dudullu istikametine giderken Türker Caddesi üzerinden gelmekte olan 34 DA 7090 plakalı otomobili altına aldı. Hız kesemeyen otobüs, Tavukçuoğlu Yolu Caddesi'nden Ümraniye istikametine gitmekte olan 34 RKH 12 plakalı otomobili de altına aldı. 

Kazada her iki otomobilin sürücüsü de hayatını kaybetti. Hayatını kaybedenlerin Yasin Özdoğan (20), Osman Dinçsoy oldukları öğrenildi. Halk otobüsünde ve diğer otomobillerdeki yaralılar çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. 

Kazada ilk belirlemelere göre Serhat Çakıcı, Hilmi Gelik, Sedat Arabi, Ayhan Sarıkaya ve Orhan Sarıkaya yaralandı. Yaralılara ilk müdahale çevredeki vatandaşlar tarafından yapıldı. Polis ekipleri olay mahalini trafiğe kapatırken, olay yerine gelen kazazedelerin yakınları fenalık geçirdi. 

Kazada halk otobüsünün çarptığı ikinci otomobilin asker uğurlamak üzere oluşturulan konvoyda olduğu iddia edildi. Konuyla ilgili soruşturma sürüyor.
iha
Yayın Tarihi : 27 Kasım 2006 Pazartesi 07:03:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?