4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Hamile eşi de servis aracındaydı

Diyarbakır'da polis aracına yapılan saldırıda şehit olan polis memuru Ramazan Tavşancı'nın hamile olan polis eşi Seda Tavşancı'nın da saldırı sırasında aynı araçta olduğu belirtildi. 

Diyarbakır'daki saldırıda şehit olan polis memuru Ramazan Tavşancı'nın cenazesi İstanbul'a getirildi. 

Diyarbakır'dan uçakla saat 12.00 sıralarında Atatürk Havalimanı'na getirilen Ramazan Tavşancı'nın cenazesi, polis mangası tarafından alındı. Uçaktan inen şehidin hamile eşi Seda Tavşancı'ya sarılan şehidin yakınları uzun süre gözyaşı döktü. Şehit Tavşancı'nın 6 yaşındaki oğlu Çağrı da yakınlarının ağlamasını ve babasının cenazesinin götürülmesini sessiz bir şekilde izledi. Şehitin cenazesini karşılayanlar arasında babası Şükrü Tavşancı ve Hüsniye Tavşancı da yer aldı.

EŞİ DE SERVİS ARACINDAYDI

Ramazan Tavşancı'nın babası Şükrü Tavşancı, oğlunun 10 yılı aşkın süredir polis memuru olarak görev yaptığını belirtti.

Tavşancı, şöyle dedi:
“Evladım, meslektaş eşiyle birlikte 4 yıldır Diyarbakır'da görev yapıyordu. Olay sırasında eşinin de aynı serviste bulunduğunu duyduk. Polis olarak bizi gururlandıran oğlumun şehit düşmesinin üzüntüsünü yaşıyoruz. Vatan sağ olsun... Polis eşi 4 aylık hamile olan evladım, ikinci kez babalık sevincini yaşayamadı. Hükümetimizden böyle haince saldırıları önlemelerini istiyoruz. Nice kuzularımız şehit düşüyor, içimiz yanıyor.” 

Tavşancı, oğlunun cenazesinin bugün Edirnekapı Polis Şehitliği'nde toprağa verileceğini kaydetti.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 9 Ekim 2008 Perşembe 13:28:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?