7
Mayıs
2024
Salı
İSTANBUL

Hamile kadını böyle öldürdü!

8 AYLIK HAMİLE KADININ ÖLDÜRÜLME ANI GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Ümraniye'de 8 aylık hamile kadının öldürüldüğü cinayetin, yol üzerindeki bir güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildiği ortaya çıktı. Geçtiğimiz hafta meydana gelen olayda hamile kadın hayatını kaybederken, karnındaki bebeği ameliyatla dünyaya getirilmişti.

Ümraniye'de 8 aylık hamile Yeliz Karahasanoğlu, sevgilisi olduğu öne sürülen M.S.G. tarafından silahla vurularak öldürülmüştü. Cinayetin, yol üzerindeki bir güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildiği ortaya çıktı. Görüntülerde ikilinin yol ortasında bir süre tartıştığı ve Karahasanoğlu'nun M.S.G. tarafından feci şekilde dövüldüğü görülüyor. Cebinden çıkardığı silahla genç anne adayına bir el ateş eden M.S.G., daha sonra yere çömelerek talihsiz kadının kafasına ateş açıyor. Bu sırada yoldan

geçenler, korktukları için silahlı şahsa yaklaşamıyor. M.S.G., işlediği cinayetin ardından koşarak olay yerinden kaçıyor.

Olayda genç kadın hayatını kaybederken, karnındaki bebeği ameliyatla dünyaya getirilmişti. Kız bebeğin tedavisi sürüyor.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Kasım 2010 Cuma 17:54:00
Güncelleme :12 Kasım 2010 Cuma 18:27:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?