30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Hamile kadını karnından vurdu!

Kız kardeşini darp ettiğini iddia ettiği 8 aylık hamile kadını silahla vurdu.

Sarıyer'de, kavga nedeniyle karnından tabancayla vurulan 8 aylık hamile kadının bebeği başarılı bir operasyonla alındı. Anne yoğun bakıma alınırken, olay sırasında sıkılan merminin anne karnındaki bebeğin bacağına isabet ettiği öğrenildi. Sarıyer'de, kız kardeşini dövdüğünü iddia ettiği 8 aylık hamile kadını evine giderek silahla vuran şüpheli, yaralı kadının eşi tarafından etkisiz hale getirilmiş olayın ardından odaya kilitlenen şüpheli polise teslim edilmişti.

Olay, Sarıevler Vatan Caddesi üzerinde yer alan bir binada saat 18.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, İsmet O. adlı şahıs kız kardeşini dövdüğü gerekçesiyle Nilgün Oğuz'un evine gitti. Burada bir süre tartışan İsmet O. ve Nilgün Oğuz daha sonra kavga etmeye başladı. Bu sırada belindeki tabancasını çıkaran İsmet O., 8 aylık hamile olduğu öğrenilen Nilgün Oğuz'u karnından vurdu. Olay esnasında evde olan ve kavgayı ayırmak isteyen Nilgün Oğuz'un eşi Yavuz Oğuz ise silahlı şahsı etkisiz hale getirdikten sonra evin bir odasına kilitledi. Yavuz ardından olay yerine polis ve ambulans ekibi istedi. Olay yerine gelen ekipler şüpheli İsmet O.'yu gözaltına alırken yaralı kadın Nilgün Oğuz ise ambulansla Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Yaralı anne hastanede zaman kaybedilmeksizin ameliyata alındı. Karnındaki bebeği başarılı bir operasyonla alınan anne daha sonra yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. Annenin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Henüz ana rahmindeyken bacağından vurulan bebek ise bir kuvöze konularak Çapa Tıp Fakültesi'ne sevk edildi. Cerrahi Bilimler Birimi'nde ameliyata alınan bebeğin sağlık durumuna ilişkin henüz bir bilgi verilmedi. Çapa Tıp Fakültesi'nde bekleyen baba Yavuz Oğuz'un hem eşi hem de bebeği ile ilgili endişeli bekleyişi sürüyor.

 

iha
Yayın Tarihi : 19 Ağustos 2009 Çarşamba 22:42:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?