1
Mayıs
2024
Çarşamba
İSTANBUL

Hamile öğretmen kapkaççıların hedefi oldu

Kağıthane'de kapkaççıların hedefi bu kez okuluna gitmekte olan 4 aylık hamile bir öğretmen oldu. Öğretmene otomobille yanaşan kapkaççılar, çantasını vermeyen kadını metrelerce sürükledi. 

Edinilen bilgiye göre, saat 10.00 sıralarında Gürsel Mahallesi Gazi Osmanbey İlköğretim Okulu'na görevli öğretmen Hülya Kandemir (26), okuluna varmak üzereyken kapkaççıların hedefi oldu. Otomobille yaklaşan kimliği belirsiz 2 kişiden biri, Hülya öğretmenin çantasını kapmaya çalıştı. 4 aylık hamile öğretmen Kandemir, çantasını vermek istemeyince kapkaççılar tarafından yerde metrelerce sürüklendi. Yerde sürüklenen kadın "İmdat" diye bağırınca çevredeki vatandaşlar ve okulun güvenlik görevleri öğretmenin yardımına koştu. Kendilerine doğru gelen vatandaşları gören kapkaççılar, olay yerinden hızla uzaklaşarak kayıplara karıştı.

Kapkaççıların yerde sürüklediği Hülya öğretmen, hemen ambulansla Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Öğretmenin, yaşananların ardından bebeğinin düşmediği ve bir zarar görmediği öğrenildi. Eşiyle birlikte hastaneye gelen Hülya öğretmenin olayın şokuyla ağlamaklı olduğu gözlendi.


Okulun güvenlik görevlisi, kapkaççıların Hülya Kandemir'in çantasını almak istediğini, ancak çantasını bırakmayınca kadını bir süre sürüklediğini anlattı. Polis okul çevresinde güvenlik önlemleri alırken, çalıntı olduğu belirlenen araç ise olayın meydana geldiği yerden 250 metre ileride Yaşarlı Sokak'ta bulundu. Polis ekiplerinin kapkaççıları her yerde aradığı belirtildi.

iha
Yayın Tarihi : 6 Haziran 2007 Çarşamba 14:04:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
esmanur karakaya IP: 88.233.116.xxx Tarih : 9.11.2007 10:32:20

ya yazık ya bu kadına bizim öğretmenimizde hamile valla billa yazık ya su kadına o kapkaççının insaalah allah belasını verir