6
Mayıs
2024
Pazertesi
İSTANBUL

Hastaneye ayağında tekerle götürüldü

LALELİ'DE HAMAL TERÖRÜ

Laleli'de arkadaşlarıyla gezintiye çıkan Bosna Hersek asıllı genç turistin ayağına, hamalların yük taşımakta kullandığı bir el arabasının tekerleğinin çivisi saplandı. Derine saplanan çivinin çıkarılamaması üzerine genç kız, yerinden sökülen tekerlekle birlikte hastaneye kaldırıldı.

Alınan bilgiye göre; tatil için İstanbul'a gelen Bosna Hersek asıllı Mersiha Travnik (18), arkadaşlarıyla birlikte Laleli'de gezintiye çıktı. Bu sırada yük taşıyan bir hamalın kullandığı el arabasının lastiğinin çivisi, yolda yürüyen Travnik'in ayak bileğine saplandı.

Büyük bir acıyla sarsılan Travnik'in yardımına arkadaşları ve çevredeki esnaf koştu. Oldukça derine saplanan büyük çivi çıkarılamayınca sağlık ekipleri ve itfaiye ekiplerinden yardım istendi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, çivinin hastane ortamında çıkarılması gerektiği için herhangi bir müdahalede bulunamadı. Bunun üzerine el arabasının tekerleği yerinden sökülerek, genç kızın ayağına sarıldı. Bu sırada liseli olduğu öğrenilen genç kızın arkadaşları görüntü alan basın mensuplarına tepki gösterdi. Acısı yüzüne yansıyan ve tekerlekle birlikte Haseki Hastanesi'ne kaldırılan Mersiha Travnik'in ayağındaki çivi, doktor tarafından çıkarıldı. El arabasını kullanan hamal ise, ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü

Bosnalı genç kız ve arkadaşlarına rehberlik yapan İsmet Sancaklı, bölgede daha önce de benzer olaylar yaşandığını söyledi. Sancaklı, "Çekçekçiler diye tabir ettiğimiz çuval taşıyanlardan biri arkadan gelmiş ve tekerleği ayağına takmış. Yandaki çivi, misafirimizin ayağına girmiş. Tekerleği kesmek zorunda kaldılar. Bu şekilde hastaneye kaldırdılar. Bu tür olaylar daha önce de yaşandı. Burada insanların güvenliği söz konusu. Turistler kendi ülkelerinde böyle bir şey görmedikleri için korktular. İlk defa olmuyor. Bu olayların tekrarlanmamasını diliyoruz" dedi.

LALELİ'DE HAMAL TERÖRÜ
LALELİ'DE HAMAL TERÖRÜ
LALELİ'DE HAMAL TERÖRÜ
LALELİ'DE HAMAL TERÖRÜ
LALELİ'DE HAMAL TERÖRÜ
LALELİ'DE HAMAL TERÖRÜ
LALELİ'DE HAMAL TERÖRÜ
İHA
Yayın Tarihi : 7 Ekim 2010 Perşembe 17:40:04
Güncelleme :7 Ekim 2010 Perşembe 18:19:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?