4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Havalanında Paris Hilton izdihamı

Hilton otellerinin varisi Paris Hilton, "Miss Turkey 2008" güzellik yarışmasına jüri üyesi olarak katılmak üzere Türkiye'ye geldi.

Hilton, gelişi sırasında gazeteciler ile vatandaşlar arasında çıkan kavgayı hayret dolu gözlerle izledi.


Amerika'nın genç şöhreti Paris Hilton, "Miss Turkey 2008" güzellik yarışmasında jüri koltuğuna oturmak üzere İstanbul'a geldi. Münih'ten Alman Havayolları Lufthansa'ya ait tarifeli uçakla Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'ne gelen Hilton'u, eski manken Deniz Akkaya sarı güllerle karşıladı. Leopar desenli şapkası ve kıyafetiyle dikkat çeken Hilton, gözlüklerini ise çıkarmadı. Havalimanı gümrük muhafaza ekipleri tarafından korunan Hilton için, polis ekipleri tarafından da güvenlik önlemi alındı.


Hilton'un terminale geldiği sırada harekete geçen basın ordusu, en güzel görüntüyü yakalamak için birbiriyle yarıştı. Bu sırada havalimanında bulunan bir vatandaş grubu, gazetecilere saldırarak Paris Hilton'u yuhaladı. Yakınlarını karşılamaya gelen vatandaşlar ile gazeteciler arasında çıkan kavgada bir kameraman, yolculardan birini yanlışlıkla burnundan yaraladı.

Bunun üzerine kavga daha da büyürken, Paris Hilton yaşanan olayları şaşkınlıkla izledi. Kavga sonrasında güvenlik önlemlerinin yetersiz kaldığı görüldü. Otomobilinin etrafı gazeteciler tarafından sarılan Hilton, otomobiline bindikten sonra karşılaştığı ilgiyi kendi fotoğraf makinası ile görüntülemeyi ihmal etmedi.


Yaşam tarzıyla dünyada adından en çok söz ettiren Paris Hilton, Kanal 1 televizyonu tarafından Türkiye'ye davet edildi.

İha
Yayın Tarihi : 27 Mart 2008 Perşembe 00:09:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?