4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Hayata dönüş operasyonu!

Bakırköy sahilinde kendini denize atan bir kadın polis ve vatandaşlar tarafından kurtarıldı. T.T adlı orta yaşlı kadının yaşamına son vermek için denize atladığı ileri sürüldü.

Bakırköy sahilinde yaşamına son vermek için denize atladığı ileri sürülen bir kadın vatandaşlar ve polisin çabasıyla kurtarıldı.

Edinilen bilgiye göre saat 06:15 sıralarında Bakırköy sahilindeki yürüyüş yoluna gelen T. T. kendini denize attı. Kadını görenler hemen polis ve sağlık ekiplerini haberdar etti. Olay yerine gelen polis ekipleri sahilden yaklaşık 100 metre açığa sürüklenen kadını kurtarmak için seferber oldu.

Deniz polisinin geç kalması ihtimaline karşı harekete geçen polisler, suda çırpınan kadını kurtarabilmek için yakında bulunan balıkçı barınağına yöneldi. Buradaki bir tekne sahibini uyandıran iki polis memuru tekneyle kadının bulunduğu noktaya ulaştı. Denize atlayan bir kişi de kadının tekneye çıkartılmasına yardım etti. Tekneye çıkartılarak yakındaki bir iskeleye getirilen T.T. olay yerine gelen ambulansla hastaneye götürüldü. Baygın olduğu gözlenen T. T’nin yaşamına son vermek için denize atladığı ileri sürülüyor.

...
Yayın Tarihi : 21 Ağustos 2011 Pazar 15:15:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?