30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Hayvan sevgisi başına dert oldu

Dizi oyuncusu Oya Semerci, oturduğu dairede 1 köpek ve 8 kedi besliyor. Kapısına gelen hayvanlara yiyecek vermeden de duramıyor.

Bundan rahatsız olan komşularının şikayeti üzerine hakkında dava açılan Semerci’nin, ısrarla huzur ve sükunu bozmaktan 1 yıl hapsi isteniyor.

Evindeki hayvanların hepsinin kısırlaştırıldığını, veteriner kontrollerini aksatmadığını belirten Oya Semerci, "Aynı apartmanda otururken 9 yıl önce biri kaniş diğeri terier olan iki köpeğimi zehirli sosis vererek öldürdüler. Sokakta baktığım

3 yavru kedi vardı. 5 aylığa kadar besledim. Onları da zehirlediler. Sokakta kedilerime taş atıyorlar. Bu nasıl insanlık" diye öfkesini dile getiriyor. Oya Semerci, bu davanın sonucunun örnek olacağını ifade ediyor.

Atma kararı alındı

Toplantıda, hayvanları apartmandan atma kararı alan apartman yönetimi, kararı uygulayabilmek için mahkemenin sonucunu bekliyor. Hayvanlar konusunda uzun süredir sıkıntı yaşandığını anlatan apartman yöneticisi Şenol Çetin "Apartmanda aşırı derecede koku ve ses oluyor. İnsanlar bahçeye bile giremiyor" diyor.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 21 Ocak 2009 Çarşamba 09:02:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?