7
Mayıs
2024
Salı
İSTANBUL

Hello Kitty 35. yaşını kutladı

HELLO KITTY 35. YAŞINI İSTANBUL'DA KUTLADI

Hello Kitty Max Licensing'in evsahipliği yaptığı organizasyonla 35. yaşını İstanbul'da kutladı. Törene, Hello Kitty'nin yaratıcısının oğlu, Sanrio firmasının CEO'su Kunihiko Tsuji ve Avrupa, Ortadogu ve Afrika Global Tuketim Urunleri Başkani Roberto Lanzi'nin de katıldı.

Dünyaca Ünlü marka Hello Kitty 35.yıl kutlaması İstanbul Hiton Otel'de yapıldı. Törene, Hello Kitty'nin yaratıcısının oğlu, Sanrio firmasının CEO'su Kunihiko Tsuji ve Avrupa, Ortadogu ve Afrika Global Tuketim Urunleri Başkani Roberto Lanzi'nin yanı sıra, Türkiye'de Hello Kitty'i temsil eden Ajans Max Licensing aracılığı ile ABKA, Age Group, CEYO, Dogan Egmont, Hakan Çanta, Keskin Color, Kom, Papatya Tekstil, Saray Halı, Sunman-Toyzz Shop, Uğur Şapka, Umur Kırtasiye, Wenice gibi kuruluşların yetkilileri katıldı. Tören öncesi düzenlenen basın toplantısında konuşan Hello Kitty'nin yaratıcısının oğlu, Sanrio firmasının CEO'su Kunihiko Tsuji, Hello Kitty'i gelecek nesillere aktarmayı hedeflediklerini söyledi. Tsuji, Türkiye'nin önümüzdeki 3 yıl içinde Hello Kitty'nin yükselen başarısına ortak olacak en önemli ülkelerden biri haline geleceğini de ifade etti.

Max Licensing Firma Sahibi, Diana Magarino ise "Sanrio, tüm dünyada, eşsiz, modaya uygun ve her yaştan tüketiciye ulaşan ürünleri ile başarılı markalar geliştirme konusunda uzmandır ve lisans endüstrisi tarafından, Hello Kitty 2009'un en iyi lisansı seçilmiştir. Biz bu kadar başarılı bir markanın Türkiye Lisansör görevini yürütüyor olmaktan çok memnunuz ve Türkiye'de üretim konusunda doğru partnerler seçtiğimize inanıyoruz" dedi.

Sanrio EMEA Global Tüketim Ürünleri Başkanı Roberto Lanzi de, Hello Kitty markasını Türkiye'ye kazandıran "Max Licensing"in marka lisansı konusunda Türkiye'nin önde gelen firmalarından biri olduğunu söyledi. Lanzi, "Lisanslı marka ve karakterler konusunda zengin bir tecrübeye sahip olan Max Licensing, Hello Kitty'nin global başarısının ardından, programı pazarda full potansiyele taşıyacak mükemmel bir partner oldu. Max Licensing marka lisansı konusunda Turkiye'nin önde gelen ajanslarından biri olmakla

beraber Hello Kitty, My Melody ve yeni markamız Jewel Pets için ideal stratejik partnerimizdir. Türkiye önümüzdeki 3 yıl içerisinde Sanrio' nun EMEA bölgelerinde önemli bir rol oynayacak. Türkiye zengin kültürü ve modern iş yapma alışkanlıkları ile dünya pazarlarında yükselen bir değer. Yüksek ve genç nüfus ile sahip olduğu yoğun turist trafiği sayesinde Türkiye diğer EMEA ülkelerinde sahip olduğumuz pazar payını edinecektir. Son olarak Sunman ile yapmış olduğumuz anlaşma sonucu bizim ürünlerimizin

dağıtımını gerçekleştirecektir. Sanrio, Global bir pazarlama stratejisi ile lisansiyerlerimiz ve distribütör firmalarımız arasında çapraz bir iş modelini sunacaktır. Hiç şüphem yok ki Hello Kitty Türkiye'de iki yıl içerisinde önde gelen ilk kadın ve genç kız markası olacaktır" dedi.

Basın toplantısının ardından Wenice Kids, Age Group, Kom Tekstil, Hakan Çanta ve Sunman koleksiyonlarının sunulduğu Hello Kitty defilesi gerçekleştirildi. Defile katılanları büyülerken, firma sahiplerinden de büyük alkış aldı. Gece, Max Licensing'in partnerlerine armağan ettiği ödüllerle son buldu.

HELLO KITTY 35. YAŞINI İSTANBUL'DA KUTLADI
HELLO KITTY 35. YAŞINI İSTANBUL'DA KUTLADI
HELLO KITTY 35. YAŞINI İSTANBUL'DA KUTLADI
HELLO KITTY 35. YAŞINI İSTANBUL'DA KUTLADI
HELLO KITTY 35. YAŞINI İSTANBUL'DA KUTLADI
HELLO KITTY 35. YAŞINI İSTANBUL'DA KUTLADI
HELLO KITTY 35. YAŞINI İSTANBUL'DA KUTLADI
İHA
Yayın Tarihi : 28 Ocak 2010 Perşembe 11:21:05
Güncelleme :28 Ocak 2010 Perşembe 14:23:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
nursen ince IP: 88.250.8.xxx Tarih : 16.02.2010 13:00:01

kityy seni çok seviyorum