4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Hem dayak hem tecavüz

ABD’li kadın, yılbaşı gecesi tanışıp barda eğlendiği gencin evine gitti. Ertesi gün polise başvuran turist kadın, "14 yaşındaki kardeşiyle ilişkiye girmemi istedi. Reddedince beni dövüp tecavüz etti" dedi. İki kardeş yakalandı.

ABD’li Amanda K. (37) yılbaşında Taksim’de barda tanıştığı M.Ç. (27) adlı bir kişinin tecavüzüne uğradığını ve dövüldüğünü söyleyerek, ABD İstanbul Başkonsolosluğu yetkilileriyle birlikte polise başvurdu. Turist kadın şikáyet dilekçesinde şöyle dedi:

Uyurlarken kaçtım

"Yılbaşı gecesi bir barın kapısında duran M.Ç.’yle tanıştık. İngilizcesi çok iyiydi. Gece boyunca barda eğlenirken onunla dost olduk. Sabaha karşı 05.00 sıralarında birlikte Küçükçekmece’deki evine gitmemizi teklif edince kabul ettim. Evde kardeşi Z.Ç. de (14) vardı. Bir süre sonra kardeşiyle birlikte olmamı istedi. Ben kabul etmeyip gitmek isteyince aramızda tartışma çıktı. İkisi beni dövdüler. 300 dolarımı gasp ettiler. Bu sırada erkek kardeşi elle sarkıntılık etmeye başladı. M.Ç. daha sonra beni odaya götürüp tecavüz etti. Sabah onlar uyurken gizlice evden kaçtım."

Amanda K.’nın yapılan muayenesinde, gözünde morluk, kollarında ve vücudunda çürükler saptandı. Ön raporda, vajina svapında sperm kalıntılarına rastlandığı bilgisi de yer aldı. M.Ç. ve kardeşinden alınan sperm örneklerinin, Amanda K.’dan alınan örneklerle karşılaştırılacağı bildirildi.

Randevuya geldi, yakalandı

Polisinin isteği üzerine M.Ç.’yi telefonla arayan Amanda K., "Seni affediyorum. Dönmeden önce seni bir kez daha görmek istiyorum" dedi. M.Ç., Amanda K.’yı çağırdığı Küçükçekmece Tren İstasyonu’nda yakalandı. M.Ç.’nin kardeşi Z.Ç. de gözaltına alındı. Bar önlerinde durarak yabancı turistleri içeri çağırdığı belirlenen M.Ç. tecavüz, gasp ve darp iddialarını reddederek, Amanda K.’nın kendi isteğiyle birlikte olduğunu söyledi.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 4 Ocak 2008 Cuma 14:14:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?