30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Hırsızın iki bacağı felçli çıktı

Beylikdüzü'nde ev ve otomobillerden hırsızlık yaptığı belirlenen iki bacağı felçli kadın hırsız ile onunla birlikte çalıştığı belirlenen 1 kişi, jandarmanın düzenlediği baskınla yakalandı.

Beylikdüzü bölgesinde son zamanlarda hırsızlık olaylarının artması üzerine harekete geçen Beylikdüzü Jandarma Komutanlığı ekipleri, 1'i kadın 2 hırsızın peşine düştü. İhbarları değerlendiren jandarma ekipleri, düzenledikleri baskınla Ç.K. (23) ve E.Ö.'yü (29) yakaladı.

"Hırsızlık" ve "yankesicilik" gibi 12 ayrı sabıkası bulunan E.Ö.'nün iki bacağının da felçli olduğu ortaya çıktı. E.Ö.'nün koltuk değnekleri yardımıyla yürüyerek ev ve otomobillerden hırsızlık yaptığı belirlendi. E.Ö. ile birlikte yakalanan Ç.K.'nin ise 13 benzer suçtan sabıkasının bulunduğu öğrenildi.

Büyükçekmece Adliyesi'ne sevk edilen zanlılar basın mensuplarının sorularını yanıtsız bırakırken, adliye önünde bekleyen zanlıların yakınları görüntü almaya çalışan gazetecileri engellemeye çalıştı.

Ayaklarındaki terlikleri çıkartıp gazetecilere vurmaya çalışan zanlı yakınları, "Hırsızlık yaptıysa ne olmuş" diyerek tepki gösterdi. E.Ö. ve Ç.K., çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Ocak 2009 Pazartesi 17:47:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?