3
Mayıs
2024
Cuma
İSTANBUL

Hırsızlar göz göre göre kaçtı

Şişli Piyalepaşa Bulvarı'nda bir benzin istasyonundan benzin aldıktan sonra kaçan hırsızlar, kaza yaptıktan sonra polis gelmeyince elini kolunu sallaya sallaya kaçtı. Zanlılar, cadde üzerinde kaza yaptıktan sonra otomobilin plakasını değiştirdi, olay yerine gelen polis ise silah kullanmasına rağmen, zanlıları yakalamayı başaramadı.
 
Piyalepaşa Bulvarı üzerindeki bir benzinciden gece saat 01.30 sıralarında yakıt aldıktan sonra parasını vermeden kaçan 3 zanlı, bir süre sonra aynı cadde üzerinde kaza yaptı. Ön plakası 34 US 1380, arka plakası ise 34 VA 6686 plakalı Hyundai marka otomobili terk eden zanlılar, daha sonra tekrar otomobilin yanına gelerek plakayı değiştirdi. Kaza yapan otomobili yol kenarına alan ve burada plakayı değiştiren zanlılar, dakikalarca otomobilin yanında bekledi. Basın mensupları ve petrol istasyonundaki görevliler tarafından polise bildirilen zanlılar, ön ve arka plakası farklı otomobili götürmek için uzun süre uğraştır. Dakikalar sonra olay yerine gelen polisi gören zanlılar, kaçmaya başlayınca polis silah kullandı. Ancak zanlılar Okmeydanı civarında arka sokaklarda kayıplara karıştı. Polis şüpheli gördüğü 2 kişiyi gözaltına aldı. Gözaltına alınan şahıslar, "Bizim olayla ilgimiz yok. Biz geçerken bize dur dediniz, biz de durduk" dediler.
Olay yerinden kaçan zanlıları gören vatandaşlar ise gözaltına alınan şahısların olaya karışan şahıslar olmadığı belirtildi.
 
Otomobil üzerinde araştırma yapan polis, şahısların değiştirdiği plakayı kaldırımda buldu. Otomobilin incelenmek üzere karakola götürüldüğü bildirildi.
İHA
Yayın Tarihi : 8 Aralık 2006 Cuma 06:39:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?