30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Hırsızlardan Kaleşnikof silah çıktı

Gaziosmanpaşa'da Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin düzenlediği operasyonda hırsızlık suçundan aranan 4'ü kadın 10 kişi gözaltına alındı. Operasyon sırasında balkondan aşağı atılan Kaleşnikof marka silah ise binanın çöplüğünde bulundu.

Edinilen bilgiye göre, Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık ve Gasp Büro Amirliği ekipleri sabah erken saatlerde Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi'nde önceden belirlenen adreslere operasyon düzenledi. Operasyonda hırsızlık ve gasp suçlarından aranan 4'ü kadın toplam 10 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslar ile birlikte çok sayıda çalıntı eşya ele geçirildi. Operasyon sırasında 1. Merdivenli Sokak üzerinde bulunan bir binadan atıldığı belirlenen Kaleşnikof marka silah polisin titiz çalışması sonucu çöplük içinde bulundu.

Kim tarafından atıldığı bilinmeyen silah, olay yeri inceleme ekipleri tarafından incelendikten sonra silahın bir suça karışıp karışmadığının belirlenmesi için Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. Yakalanan şahıslar ise sorgulanmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.
 

iha
Yayın Tarihi : 2 Ağustos 2009 Pazar 13:11:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?