4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Hırsızlığa gitti 5.kattan düştü

Zeytinburnu'nda yabancı uyruklu bir kişi, hırsızlık amacıyla girdiği 5'nci kattaki dairede apartman sakinleri tarafından fark edilmesiyle kaçmak istedi. Evin balkonundan düşen şahıs hayatını kaybetti.

Olay saat 22.00 sıralarında meydana geldi. Turan Güneş Bulvarı Mustafabey Apartmanı'nın terasından 5'nci kattaki daireye hırsızlık amacıyla girdiği önü sürülen bir kişi, fark edilince evin penceresinden tekrar teras kata geçmek istedi.

Ev sahiplerinin bağırarak peşinden koşması sonucu paniğe kapılan şüpheli, teras kattan başka bir dairenin balkonuna atladığı sırada dengesini kaybedip, 5'nci kattan beton zemine çakıldı.

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, şüphelinin hayatını kaybettiği belirlendi. Apartman sakinleri polise, binada ikinci bir kişinin daha olduğunu, arkadaşı düşünce merdiven boşluğundan inerek kaçtığını iddia etti. Bunun üzerine polis, çevrede arama yaptı ancak herhangi bir ize rastlamadı.

Polis, Afrika kökenli olan kişinin üzerinde kimliğini belirleyebilecek herhangi bir belgenin çıkmadığını belirtti. Ceset, yapılan incelemenin ardından Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Haziran 2011 Çarşamba 16:41:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?