2
Mayıs
2024
Perşembe
İSTANBUL

Hırsızlık zanlılarını linç etmek istediler

Sarıyer Küçükarmutlu Mahellesi'nde 3 genç, hırsızlık zanlısı oldukları iddiasıyla öldüresiye dövüldü. Silahların da kullanıldığı olay sırasında gençlere ait otomobil ve bir motosiklet, yine vatandaşlar tarafından kullanılmaz hale getirilirken, gençler karakola teslim edildi. 

Saat 23.00 sıralarında meydana gelen olayda, sokak içerisinde bulunan halı sahanın yanında toplanan bir grup genç, hırsızlık zanlısı oldukları iddiasıyla mahalle sakinlerinin saldırısına uğradı. Yaklaşık 100 kişiden oluşan mahallelinin saldırısına uğrayan gençlerden biri, kurtulabilmek için yanlarındaki silahla havaya ateş etti. Gençlerin bu çabası da, linç girişimine engel olamadı. Saldırıya uğrayan E.F., G.K. ve S.K., yaralı olarak vatandaşlar tarafından Fatih Sultan Mehmet Polis Merkezi'ne götürüldü. Gençlere ait bir otomobil ve motosiklet ise yine vatandaşların saldırısı sonucu kullanılmaz hale geldi. 

Yaralı halde karakola teslim edilen gençler, karakola çağırılan ambulansla Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Ambulanstan inen gençler soruları yanıtsız bıraktı. Polis olayın yaşandığı sokakta inceleme yaparken, bazı vatandaşlar, "Biz sadece silah seslerini duyduk. Evimizden dışarı çıkamadık" dedi. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.
İHA
Yayın Tarihi : 7 Ağustos 2006 Pazartesi 13:07:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?