30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Hız tutkusu hastanede son buldu

Yenikapı'da aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu kontrolden çıkan otomobil önce bariyerlere çaptı, ardından takla attı. Kazada araç içerisinde sıkışan bir genç sağlık ekiplerinin müdahalesi sonucu kurtarılırken, 4 genç ağır yaralandı.

Alınan bilgiye göre, olay, gece saat 00.30'da Fatih Sahil Kennedy Caddesi Yenikapı kavşağında meydana geldi. 4 gencin içerisinde bulunduğu otomobil aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu kontrolden çıktı. Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine otomobil yol kenarındaki bariyerlere çarptı. Çarpmanın da etkisi ile savrulan otomobil birkaç takla attıktan sonra durabildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralılara müdahale ederken, araç içerisinde sıkışan bir genç uzun uğraşlar sonucu kurtarıldı.

Çevredeki vatandaşlar ise ambulansın olay yerine geç geldiğini öne sürerek, tepki gösterdi. Polis olay yerinde toplanan meraklı vatandaşları güçlükle uzaklaştırdı. Bir görgü tanığı ise aracın çok süratli olduğunu belirterek, "Bariyerlere çarparak birkaç takla attı. Transit yola girmek istedi. Kapalı olduğunu görünce sanırım panikledi" dedi. Kazada ağır yaralanan 4 genç, olay yerine gelen ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı.
 

iha
Yayın Tarihi : 16 Nisan 2009 Perşembe 12:34:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?