30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Hız tutkusu hastanede son buldu

Kadıköy'de içinde gençlerin bulunduğu bir otomobil aşırı hızlı nedeniyle kontrolden çıkarak karşı şeritten gelen ticari taksiyle çarpıştı. Kazada taksi şoförü ve kaza yapan araçta bulunan 2 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre olay saat 01.00 sıralarında, Erenköy, Ethem Efendi Caddesi üzerinden Kadıköy istikametine seyreden Bahadır Öztürk'ün (28) kullandığı 34 AR 8229 plakalı otomobilin, aşırı hız nedeniyle kontrolden çıkarak, karşı şeritten gelen Güney Selimoğlu yönetimindeki 34 TJF 85 plakalı taksiye çarpması sonucu meydana geldi.

Kazada taksi şoförü Güney Selimoğlu, otomobil sürücüsü Bahadır Öztürk ve yanında bulunan Tuğba Şahin (27) ağır yaralandı. Otomobilde bulunan Hakan Sefa Şahin ve Pınar Kılıç ise kazayı yara almadan atlattı. Polis savaş alanına dönen kaza yerinde güvenlik önlemi aldıktan sonra olay yerine itfaiye ve sağlık ekiplerini çağırdı. Sağlık ekipleri ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıkları kazazedeler Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kazadan yara almadan kurtulan Hakan Sefa Şahin ile Pınar Kılıç gazetecilerin olay yerini görüntülemesine tepki gösterdi. Şahıslarla gazeteciler arasında arbede yaşandı. Saldırganları polis gözaltına aldı. Şahısların hatalarını anlayarak özür dilemesi üzerine gazeteciler şikayetinden vazgeçince Hakan Sefa Şahin ile Pınar Kılıç serbest bırakıldı.
İtfaiye ve trafik ekiplerinin olay yerindeki çalışmalarının ardından kazaya karışan araçlar yoldan kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralıların durumun ağır olduğu öğrenildi.
 

iha
Yayın Tarihi : 2 Mayıs 2009 Cumartesi 11:16:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?