3
Mayıs
2024
Cuma
İSTANBUL

Hız tutukusu canından ediyordu

Maslak'ta yarış yaptığı iddia edilen 2 araçtan biri hızını alamayınca kaldırıma çıkarak ağaca çarptı. 

Yaralan sürücü, önce vatandaşların, sonra da sağlık ekibindeki "Fısfıs İsmail" lakaplı Süleyman Yağcı'nın müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. 

Edinilen bilgiye göre, Maslak'ta iki arabanın yarışması kazayla sonuçlandı. Hızını alamayan araçlardan 34 MNA 23 plakalı Mini Cooper marka otomobil, belediye otobüsüne çarpmamak için direksiyonu kırınca kaldırıma çıkarak ağaca çarptı. Hurdaya dönen aracın motor kısmı yola fırlarken, adının Serdar olduğu öğrenilen sürücü de yaralandı. Başından yaralanan sürücü yerde kanlar içinde ambulans beklerken, şahsa ilk müdahaleyi çevredeki vatandaşlar yaptı. Sürücünün yarış yaptığı iddia edilen şahıs da kendi aracından çıkarak olay yerine geldi. Korktuğu gözlenen şahıs yaralının yanına giderek yardım ederken, yerde yatan yaralı sürücünün de titrediği gözlendi. 

Bir görgü tanığı, iki arabanın birbirine makas yaparak yarıştığını belirterek, "Araçlar aşırı süratliydi. Birisi kontrolünü kaybederek geçen belediye otobüsünün üzerine yöneldi. Çarpmamak için direksiyonu kırınca kaldırıma çıkıp ağaca vurdu. Ben kazayı gördüm. Otobüsle çarpışacak diye çok korktum" dedi. 

Olay yerine bir süre sonra "Fısfıs İsmail" lakaplı Süleyman Yağcı'nın da bulunduğu sağlık ekibi geldi. Yaralı sürücü, buradaki müdahalenin ardından Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Şubat 2008 Çarşamba 14:06:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?