30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Hollandalı hemşireler cenazede ağladı

Dün gece hatalı "U" dönüşü yapan bir sürücünün neden olduğu kazada yaralanan ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Necati Keçeci (27) bugün son yolculuğuna uğurlandı.

Kaza sırasında Türk gencine ilk yardımda bulunan Hollandalı hemşireler vefa örneği göstererek yardım ettikleri gencin bugün kılınan cenaze namazına katıldı. Koyu bir Beşiktaş taraftarı olan Necati Keçeci'nin annesinin feryatlarını izleyen Hollandalı hemşireler göz yaşlarına boğuldu.

Turizmci Necati Keçeci dün gece 02.30 sıralarında eğlence dönüşü Beşiktaş'ta trafiğin sıkışması üzerine ters yönden U dönüşü yapan bir araca çarparak yaralandı. Kaza sırasında oradan geçen ve Türkiye'de turist olarak bulunan Hollandalı Hemşireler hemen yardıma koştu. Hollandalı hemşirelerden Anne Marie Verderbusch Keçeci'ye kalp masajı yaparak hayata döndürmeye çalıştı. Ancak iç kanama geçirdiği tespit edilen genç Turizmci kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Koyu bir Beşiktaş taraftarı da olan Necati Keçeci bugün son yolculuğuna uğurlandı. Karacaahmet Mezarlığındaki Şakirin Camiinde kılınan cenaze namazına katılım yoğundu. Yoğun katılımın yanı sıra kaza anında Türk gencine ilk yardımda bulunan Hollandalı Hemşirelerde son görevlerine yapmak üzere camide hazır bulundu.

Oldukça üzgün oldukları görülen Hollandalı hemşireler Necati Keçeci'nin annesinin feryatlarını gözyaşları içinde izledi. Hemşirelerden Anne Marie Verderbusch "çok üzgünüm" demekle yetindi. Necati Keçeci'nin annesi İnci ve babası Nejat Keçeci çocuklarının tabutuna sarılarak göz yaşı dökerken acılı aileyi yakınları güçlükle teselli etti.

Çok sevdiği Beşiktaş'ın çok yakın olan şampiyonluğunu göremeyen Keçeci'nin tabutuna bir Beşiktaş forması serildi. Genç turizmcinin arkadaşlarıda cenaze namazında hazır bulunurken, öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Keçeci'nin cenazesi Kozlu Mezarlığında toprağa verildi.
 

iha
Yayın Tarihi : 25 Mayıs 2009 Pazartesi 17:50:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Cem Hakan Hatunoğlu IP: 212.174.55.xxx Tarih : 26.05.2009 09:51:11

 Kaza yaptıran şoför 99 promil alkollüymüş.Üstüne yasak yerde u dönüşü. Yaptığının farkında bile değil ve çoook çook az ceza alacak kanunlarımıza göre yaptıklarına ve %100 kusurlu olmasına rağmen.Yazık canımız bir hiç pahasına bir sarhoşun keyfine gitti. Değiştirin şu kanunları ve sarhoşlar artık trafiğe çıkamasın. Kardeşim gitti.